Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lánynak van olyan gondja hogy úgy éri sosem fog olyan fiút/férfit találni akivel hosszú távon együtt lehet (házasság, gyerekek)?
Szerintem kevesebben vannak mint gondolnád.
Le lehet pontozni miért általánosítok, nem mindenki ilyen blablabla...
Ha az elmúlt pár ismerkedésemet nézem bármennyire is bíztatónak tűnt a kiszemelt lány mindig kiderült, hogy egy elköteleződni képtelen a nap boldogságának élő élményvadász, aki majd 30 fölött rájön mikor a baráti társaságában mindenki lebabázik, hogy hoppácska kicsit elment a dolog. Aztán közben meg kitudja milyen lehetőségeket hagyott ki.
Próbálom elhinni, hogy nem mindegyik ilyen de elég nehéz ha csak ezt látom.
Az a szomorú, hogy még akkor se lehet elhinni az ujjukon a gyűrű mert egyszerűbb válni mint megbeszélni. Nem trendi a hosszú kapcsolat, fogyasztói társadalom.
Azt nem tudom, hogy sok lány így érzi-e, de én igen.
Szeretnék hosszútávú párkapcsolatot, férjhez menni, gyereket szülni, de eddig nem jött össze... és nem tudom összefog-e valaha.
Ahhoz meg kéne találnom a megfelelő férfit, aki nem fél a felelősségvállalástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!