Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szemétség lenne ez a viselkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség lenne ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Régóta udvarolok egy lánynak, aki folyamatosan falakat állít. Csók és szex volt már, de ez nem egy párkapcsolat még (ez lett kimondva). Emellett néha eltűnik egy-egy napra. Amikor együtt vagyunk, akkor is azt érzem, hogy csak én közeledek felé: csak én karolom át, stb. Ha rákérdezek, akkor az a válasz, hogy ilyen, lassan tud csak haladni.

De ez megy már lassan 4. hónapja. Nem akarom megszakítani vele az ismerkedést, mert dolgozunk/dolgozok azon, hogy a kapcsolatunk szintet lépjen, de ez nem rajtam múlik.

Tudom, hogy nem a legkorrektebb dolog, de szemétség lenne ezek után másokkal is ismerkedni? Ha valami változást látnék, akkor nyilván elköteleződnék iránta, de így még nem tudok.

2021. szept. 19. 19:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%
Nem lehet, hogy csak gátlásos, vagy fél?
2021. szept. 19. 21:26
 12/13 anonim ***** válasza:
60%
Nem vesz komolyan, nyugodtan kavarj mással is mellette. :D
2021. szept. 19. 22:06
 13/13 anonim ***** válasza:
95%

"Régóta udvarolok egy lánynak, aki folyamatosan falakat állít. Csók és szex volt már, de ez nem egy párkapcsolat még (ez lett kimondva). Emellett néha eltűnik egy-egy napra. Amikor együtt vagyunk, akkor is azt érzem, hogy csak én közeledek felé: csak én karolom át, stb. Ha rákérdezek, akkor az a válasz, hogy ilyen, lassan tud csak haladni."

4 hónapja ez megy. Dugtatok, odaadta magát, de jaaaj ő még nem érzi, hogy kapcsolatot akar.

Hát öreg, szépen ugráltat, mert ez a csaj NEM AKAR kapcsolatot. Te meg benyalod. Ő csak valakit akar, akivel elvan, dugni is jó, de elköteleződni azt már nem akar, mert az túl nagy felelősség.

kinél lassú haladás, ha akár 1 hét alatt megdugatja magát? Ez egy nagyon gáz kifogás, játszma, amiben te örömmel részt veszel.

Megbeszélném vele, hogy most mi van. Ha nem akar kapcsolatot, elköszönnék. De ez a TE időd, a TE felelősséged.

2021. szept. 20. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!