Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemétség lenne ez a viselkedés?
Régóta udvarolok egy lánynak, aki folyamatosan falakat állít. Csók és szex volt már, de ez nem egy párkapcsolat még (ez lett kimondva). Emellett néha eltűnik egy-egy napra. Amikor együtt vagyunk, akkor is azt érzem, hogy csak én közeledek felé: csak én karolom át, stb. Ha rákérdezek, akkor az a válasz, hogy ilyen, lassan tud csak haladni.
De ez megy már lassan 4. hónapja. Nem akarom megszakítani vele az ismerkedést, mert dolgozunk/dolgozok azon, hogy a kapcsolatunk szintet lépjen, de ez nem rajtam múlik.
Tudom, hogy nem a legkorrektebb dolog, de szemétség lenne ezek után másokkal is ismerkedni? Ha valami változást látnék, akkor nyilván elköteleződnék iránta, de így még nem tudok.
"Régóta udvarolok egy lánynak, aki folyamatosan falakat állít. Csók és szex volt már, de ez nem egy párkapcsolat még (ez lett kimondva). Emellett néha eltűnik egy-egy napra. Amikor együtt vagyunk, akkor is azt érzem, hogy csak én közeledek felé: csak én karolom át, stb. Ha rákérdezek, akkor az a válasz, hogy ilyen, lassan tud csak haladni."
4 hónapja ez megy. Dugtatok, odaadta magát, de jaaaj ő még nem érzi, hogy kapcsolatot akar.
Hát öreg, szépen ugráltat, mert ez a csaj NEM AKAR kapcsolatot. Te meg benyalod. Ő csak valakit akar, akivel elvan, dugni is jó, de elköteleződni azt már nem akar, mert az túl nagy felelősség.
kinél lassú haladás, ha akár 1 hét alatt megdugatja magát? Ez egy nagyon gáz kifogás, játszma, amiben te örömmel részt veszel.
Megbeszélném vele, hogy most mi van. Ha nem akar kapcsolatot, elköszönnék. De ez a TE időd, a TE felelősséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!