Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kocsim nincs, de saját lakásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocsim nincs, de saját lakásom már van. Vegyek kocsit csajozás miatt?

Figyelt kérdés

Az oldalon a férfiak fele annak tudja be a sikertelenségét a nőknél, hoga nincs pénzük lakásra meg drága autóra. Nekem van lakásom, viszont nincs autóm.

Ennek igazából az a fő oka, hogy nagyon félek a vezetéstől, így a jogosítvány megszerzése után igazából örültem, hogy nem kell többet vezetnem. Ettől függetlenül megfelelő mennyiségű gyakorlással szerintem legyőzhetném a félelmeim. Másik gond az autóval, hogy ahol lakom, igazából a parkolás nincs rendesen megoldva. Ha egy rendes, valóban menő autót szeretnék, bérelnem kellene hozzá egy fizetős fedett parkolóhelyet, amik a lakás közvetlen közelében nincsenek. A harmadik probléma a kocsival, hogy gyakorlatilag semmi szükségem rá itt. Kényelmesebb és olcsóbb a tömegközlekedés meg az elektromos roller (reggel ugye nem is nagyon lehet haladni a dugó miatt).

Viszont ha a nőknél ezzel bejönnék, meggondolnék egy autót. Szerintetek növelné pl a matcheim számát?

2021. szept. 19. 15:42
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim válasza:
Ennyire nem unatkozhatsz...
2021. szept. 19. 19:02
 22/51 A kérdező kommentje:
20: Budapesti vagy?
2021. szept. 19. 19:09
 23/51 anonim ***** válasza:
55%
Van lakásod, de nincs kocsid, az úgy érdekes. De végigolvastam, értem. A vezetés miatti félelem nekem is ismerős, és igen, sok gyakorlással simán legyőzhető. Viszont a nők miatt felesleges autót venni. Ne feledd, hogy ha kocsival csajozol, akkor te is sugar daddy leszel.
2021. szept. 19. 20:04
 24/51 A kérdező kommentje:
23: Igazából az is benne van a dologban, hogy drága egy kocsit fenntartani.
2021. szept. 19. 20:07
 25/51 A kérdező kommentje:
Nyilván kocsi alatt nem egy Fabia -t értek, hanem egy Porsche 911 -et.
2021. szept. 19. 20:09
 26/51 anonim ***** válasza:
Egy Porsche-t valóban drága fenntartani.
2021. szept. 19. 20:17
 27/51 anonim ***** válasza:
75%

"De akkor miért panaszkodik az oldalon mindenki erre, ha a nőknél való sikertelenségről van szó?"

Mert csak ennyi mondanak el.

Azt nem említik neked, hogy hogyan indítanak egy beszélgetést ismerkedéskor.

De ha simán csak elutasítják őket, akkor is lehordják a csajt minden riherongynak, csak mert nem tetszett nekik.

A farokszelfikről már nem is beszélek. (sok pasi szintén azt hiszi, hogy ez imponál a csajoknál).

Ja, és azt sem tudthatod, hogy ezek a pasik milyen kategóriás csajokra írnak.( 40-50 évesen 20-as lányokra, vagy ha a pasi 10-es skálán csak egy 5-ös, és 8-9-10es csajokra írkálnak),ez sem mindegy.

2021. szept. 19. 20:21
 28/51 A kérdező kommentje:
26: Az alá viszont ne menj, mert csak égő lesz, hogy fel akarsz vágni valamivel. Már láttam idiótákat 90es évekbeli Audival menőzni úgy, hogy folyott belőle az olaj, azt minden megállásnál újra kellett tölteni.
2021. szept. 19. 20:27
 29/51 A kérdező kommentje:

"A farokszelfikről már nem is beszélek. (sok pasi szintén azt hiszi, hogy ez imponál a csajoknál).":

Ezt a sikertelen férfiak csinálják bosszúból szerintem, miután rendes profillal nem matcheltek.

2021. szept. 19. 20:29
 30/51 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Alatta is bőven vannak jó kocsik. És még menőzhetsz is velük, ha az a célod.
2021. szept. 19. 20:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!