Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kocsim nincs, de saját lakásom már van. Vegyek kocsit csajozás miatt?
Az oldalon a férfiak fele annak tudja be a sikertelenségét a nőknél, hoga nincs pénzük lakásra meg drága autóra. Nekem van lakásom, viszont nincs autóm.
Ennek igazából az a fő oka, hogy nagyon félek a vezetéstől, így a jogosítvány megszerzése után igazából örültem, hogy nem kell többet vezetnem. Ettől függetlenül megfelelő mennyiségű gyakorlással szerintem legyőzhetném a félelmeim. Másik gond az autóval, hogy ahol lakom, igazából a parkolás nincs rendesen megoldva. Ha egy rendes, valóban menő autót szeretnék, bérelnem kellene hozzá egy fizetős fedett parkolóhelyet, amik a lakás közvetlen közelében nincsenek. A harmadik probléma a kocsival, hogy gyakorlatilag semmi szükségem rá itt. Kényelmesebb és olcsóbb a tömegközlekedés meg az elektromos roller (reggel ugye nem is nagyon lehet haladni a dugó miatt).
Viszont ha a nőknél ezzel bejönnék, meggondolnék egy autót. Szerintetek növelné pl a matcheim számát?
"De akkor miért panaszkodik az oldalon mindenki erre, ha a nőknél való sikertelenségről van szó?"
Mert csak ennyi mondanak el.
Azt nem említik neked, hogy hogyan indítanak egy beszélgetést ismerkedéskor.
De ha simán csak elutasítják őket, akkor is lehordják a csajt minden riherongynak, csak mert nem tetszett nekik.
A farokszelfikről már nem is beszélek. (sok pasi szintén azt hiszi, hogy ez imponál a csajoknál).
Ja, és azt sem tudthatod, hogy ezek a pasik milyen kategóriás csajokra írnak.( 40-50 évesen 20-as lányokra, vagy ha a pasi 10-es skálán csak egy 5-ös, és 8-9-10es csajokra írkálnak),ez sem mindegy.
"A farokszelfikről már nem is beszélek. (sok pasi szintén azt hiszi, hogy ez imponál a csajoknál).":
Ezt a sikertelen férfiak csinálják bosszúból szerintem, miután rendes profillal nem matcheltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!