Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kocsim nincs, de saját lakásom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kocsim nincs, de saját lakásom már van. Vegyek kocsit csajozás miatt?

Figyelt kérdés

Az oldalon a férfiak fele annak tudja be a sikertelenségét a nőknél, hoga nincs pénzük lakásra meg drága autóra. Nekem van lakásom, viszont nincs autóm.

Ennek igazából az a fő oka, hogy nagyon félek a vezetéstől, így a jogosítvány megszerzése után igazából örültem, hogy nem kell többet vezetnem. Ettől függetlenül megfelelő mennyiségű gyakorlással szerintem legyőzhetném a félelmeim. Másik gond az autóval, hogy ahol lakom, igazából a parkolás nincs rendesen megoldva. Ha egy rendes, valóban menő autót szeretnék, bérelnem kellene hozzá egy fizetős fedett parkolóhelyet, amik a lakás közvetlen közelében nincsenek. A harmadik probléma a kocsival, hogy gyakorlatilag semmi szükségem rá itt. Kényelmesebb és olcsóbb a tömegközlekedés meg az elektromos roller (reggel ugye nem is nagyon lehet haladni a dugó miatt).

Viszont ha a nőknél ezzel bejönnék, meggondolnék egy autót. Szerintetek növelné pl a matcheim számát?

2021. szept. 19. 15:42
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell drága autó! Bőven elég, egy közékategoriás kocsi is
2021. szept. 19. 16:37
 12/51 anonim ***** válasza:
79%

Hol laksz? Ha nagyvárosban, és van pénzed rá, hogy BÁRMIKOR, akár havi több alkalommal is TAXI-z, akkor felesleges.

Írja itt a 8. a nagybevásárlást...mi van??? Simán kihozzák a moslékot házhoz, meg az áruházak mellett is van TAXI állomás.

Vidék az más! Oda sajnos kell. Haverom megyehatáron lakik. A másik oldalon lévő város 2X km., de napi 2 busz megy.

2021. szept. 19. 16:39
 13/51 A kérdező kommentje:
12: Jelenleg egyedül élek és 10 percre van egy nagyobb áruház. Ma 2x is lementem, így nem kellett taxiznom is nem is volt nehéz a csomag.
2021. szept. 19. 16:57
 14/51 anonim ***** válasza:
71%

Felesleges kocsit venned városba.

Ha vennél, akkor az lenne a nő baja, hogy öreg, nem SUV, neki miért nincs másik, ...

2021. szept. 19. 17:10
 15/51 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, te vagy nagyon fiatal vagy, vagy nagyon buta. Képzeled el, amikor összejöttünk párommal, nekem volt autóm neki meg nem. Ennyire fontos az autó.
2021. szept. 19. 17:16
 16/51 A kérdező kommentje:

"nagyon fiatal vagy, vagy nagyon buta":

Igen, ahogy egyre több az élettapasztalatom, én is észrevettem, hogy visszafelé öregszem gondolkodásban.

2021. szept. 19. 17:30
 17/51 anonim ***** válasza:
100%
Se kocsim, se lakásom nem volt, amikor megismertem a menyasszonyomat, baromira nem a kocsi hiánya miatt vagy sikertelen.
2021. szept. 19. 17:34
 18/51 A kérdező kommentje:
17: Ebben kb biztos vagyok
2021. szept. 19. 18:21
 19/51 A kérdező kommentje:

De akkor miért panaszkodik az oldalon mindenki erre, ha a nőknél való sikertelenségről van szó?

Túl sok ilyen kérdés van, ráadásul az egyik kérdező utánam két kérdéssel tette ki a saját kocsis panaszkodását. Vagy az is lehet, hogy itt egy BP vs vidék különbségről van szó? Tehát, hogy BP -n nem számít ez, míg vidéken igen.

2021. szept. 19. 18:22
 20/51 anonim ***** válasza:
62%
Nálam kizáró ok! Senkit nem fogok fuvarozgatni! Raadasul ha megyunk kirandulni, csak az én autommal mehetnénk...elég illuziorombolo
2021. szept. 19. 19:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!