Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire érdekel az titeket hogy akivel ismerkedsz fiúnak mikor volt utoljára barátnője?
Tőlem gyakran megszokták kérdezni
19f
Azokat akiknek pedig sosem volt az nem is létezik számukra férfiként, tehát őket nem is említik.
Természetesen azt kérdezik és instant off ha gyanús is, viszont mivel emberszámba sem veszik őket, ezért meg sem említik mint kizaró okot
#5 és #6 -ra válaszul: ez a fogyasztó társadalom csodás hozadéka. Az emberek egymást is úgy használják, adják-veszik, mint a tárgyakat. Minél többet használj el, minél gyorsabban.
Ennek ellenére egy normális nőt ez nem érdekel, és nem fogja eltántorítani, hogy -húúúú- egy évig nem volt nőd, vagy nagyon későn vesztetted el... Mert nem ezt nézi majd.
Ne a gyakoris válaszokból akarjatok messzemenő következtetéseket levonni. Nem mindenki olyan hülye, mint az itteniek...
31N
Én megszoktam kérdezni, de csak érdeklődés szintjén.
Következtetést max akkor lehet levonni belőle, ha a randi alatt is fura a srác, lesz Red flag stb.
"Ne a gyakoris válaszokból akarjatok messzemenő következtetéseket levonni."
A való életből merítettem, nem másból
Annyi igaz hogy nem feltétlenül akarja egy nő kideríteni hogy volt-e már valakije a férfinek.
Viszont ha kiderül vagy bevallja, és még nincs megérett kapcsolat, akkor instant kuka az illető, nincs tolerálva.
A nők nem tolerálják ha valaki ezen a téren szerencsétlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!