Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mennyire érdekel az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyire érdekel az titeket hogy akivel ismerkedsz fiúnak mikor volt utoljára barátnője?

Figyelt kérdés
és az hogy mennyi volt összesen, vagy egyáltalán volt e már?
2021. szept. 12. 19:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Tőlem gyakran megszokták kérdezni

19f

2021. szept. 12. 19:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha gyakran cserélgette a csajait, az eléggé red flag. Plusz ha az utolsó nőjét csak pár hete dobta, akkor lehet aggódnék, hogy még nincs túl rajta, vagy hogy miért is akar rögtön beleugrani egy újabb kapcsolatba. Szóval max ebből a szempontból érdekel.
2021. szept. 12. 20:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarnék olyan férfival ismerkedni, aki nemrégen szakított. A szakítást normál esetben fel kell dolgozni, amihez valamennyi idő kell. Se pótlék, se siratófal nem szeretnék lenni.
2021. szept. 12. 20:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az első két válasz korrekt,annyit még,hogy nem ismerkednék olyannal,aki már a fél városnál bepróbálkozott,a másik feléhez meg közé is volt.
2021. szept. 12. 20:44
 5/12 anonim ***** válasza:
7%

Azokat akiknek pedig sosem volt az nem is létezik számukra férfiként, tehát őket nem is említik.

Természetesen azt kérdezik és instant off ha gyanús is, viszont mivel emberszámba sem veszik őket, ezért meg sem említik mint kizaró okot

2021. szept. 12. 20:54
 6/12 anonim ***** válasza:
36%
Akinek egy bizonyos kor után sem volt barátnője (kb. év), az azért elég gyanús, hogy valami nem kerek nála.
2021. szept. 12. 20:57
 7/12 anonim ***** válasza:
61%
Lassan egy éve vagyok együtt a barátommal, de ezt például a mai napig sem tudom róla, és nem is érdekel különösebben.
2021. szept. 12. 21:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#5 és #6 -ra válaszul: ez a fogyasztó társadalom csodás hozadéka. Az emberek egymást is úgy használják, adják-veszik, mint a tárgyakat. Minél többet használj el, minél gyorsabban.

Ennek ellenére egy normális nőt ez nem érdekel, és nem fogja eltántorítani, hogy -húúúú- egy évig nem volt nőd, vagy nagyon későn vesztetted el... Mert nem ezt nézi majd.

Ne a gyakoris válaszokból akarjatok messzemenő következtetéseket levonni. Nem mindenki olyan hülye, mint az itteniek...

31N

2021. szept. 12. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én megszoktam kérdezni, de csak érdeklődés szintjén.

Következtetést max akkor lehet levonni belőle, ha a randi alatt is fura a srác, lesz Red flag stb.

2021. szept. 12. 21:05
 10/12 anonim ***** válasza:
65%

"Ne a gyakoris válaszokból akarjatok messzemenő következtetéseket levonni."

A való életből merítettem, nem másból

Annyi igaz hogy nem feltétlenül akarja egy nő kideríteni hogy volt-e már valakije a férfinek.

Viszont ha kiderül vagy bevallja, és még nincs megérett kapcsolat, akkor instant kuka az illető, nincs tolerálva.

A nők nem tolerálják ha valaki ezen a téren szerencsétlen

2021. szept. 12. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!