Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne jó egy mobilalkalmazás, amin be lenne állítva a szinted és csak az azonos szintűek ismerkedhetnének?
Ez nincs így, mert most a nők a milliárdosokra és gazdag celebekre utaznak. Ha ők is csak szerényebb keretek között halászhatnának nem lenne probléma.
És ha bepróbálkoznak náluk? Neked nem mindegy, ha veled úgyse jönnek össze? Ennyire megkeseredett vagy, hogy ok nélkül áskálódnál mások életében?
Pont ez az, hogy így nekem semmi esélyem nincs senkinél se.
Ha össze is jönnék valakivel, az csak addig lenne velem, míg nem talál egy gazdagabbat, vagy híresebbet.
Az, hogy veled nem jönnek össze, az a te magánproblémád. Elképesztően szánalmas, hogy csak kényszerítéssel (mert az elképzelésed az) tudnál párhoz jutni és annyira kétségbeesett vagy, hogy neked már az is mindegy, hogy ki, csak legyen végre valaki, aki hajlandó rád nézni.
Komolyan olyan buta vagy, hogy azt hiszed, csak a gazdag és híres férfiaknak vannak kapcsolatban? Lenne lehetőségem sokkal tehetősebb férfiakkal összejönni, mégis a barátomnál maradok, mert belé vagyok szerelmes, ő az, akivel szeretek együtt lenni. Tudom, hogy számodra ez hihetetlen koncepció, de cseppet sem ritka.
5 évet húztam le egy bányarém mellett, tudom mit kell ilyen esetben tenni. A sötét a jó barátod...
#28:
Aztán csodálod, hogy elhagyott? Én kicsit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!