Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne jó egy mobilalkalmazás, amin be lenne állítva a szinted és csak az azonos szintűek ismerkedhetnének?
Nem tudom miért gondolod, hogy fogatlan 40+-os nőket sorsolna nekem a gép. 33 éves vagyok, kiváló minősítésű műszaki diplomám van, hiány szakmában dolgozok. 182 cm magas vagyok, nem vagyok elhízva, tinderen szoktam kapni kb 10-12 like-ot a beregelés napján.
#12: És ezeket szerinted ki nem tojja le? Szerinted miért vagy egyedül, ha ez számít?
Tudjuk, évek óta modell barátnőd van, és ötször élvez egy dugás alatt... csak a többiek miatt aggódsz.
Nem, ronda kövér barátnőm volt, aki elhagyott egy sokkal gazdagabb idős férfi miatt. Azóta úgy gondolom, hogy nem szabad esélyt adni, ronda és kövér nőknek, mert ugyanúgy pénzéhesek, csak még gonoszak is.
megírtam a 3-as ban.
Huh, ilyen szintű butasággal te repülnél a legalacsonyabb szintre. Biztos, hogy szeretnél egy ilyen disztópiát?
Nem, csak annyit írtál, hogy az EU hozná meg a döntéseket, de azt nem, hogy mi alapján, milyen jogon és miért kéne betartani őket. Hallgatlak.
Az engem, nem érdekelne, hogy mi alapján hoznák meg elfogadnám a szabályokat, felőlem beszintezhetnek úgyis, hogy csak a fogatlan 40+-os nők közül választhatnék, nekem mindegy. Csak legyenek tisztességes mindenkire egyformán érvényes szabályok.
Jelenleg pont ez van: mindenkire egyformán érvényes szabályok vannak, vagyis bárkivel ismerkedhetsz. Kivel több, kivel kevesebb esélyed van, de bárkinél próbálkozhatsz. Te ezt a szabadságot és jogegyenlőséget vennéd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!