Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnák növelni a sex market value-omon?
Arra gondoltam, hogy randin előbb a helyszínre megyek, és mikor megjön a csaj, tánclépésekben megyek elé, hogy lássa, ki itt a főnök. Ez meggyőzheti őt arról is hogy muzikális és laza csávó vagyok.
Gondolkodtam még magasított talpú cipőbe is, mert most épp hogy elérem a 178 cm-ert. 180 felett már ugranák egy nagyot SMV tekintetébe is, nem?
Ezek jó ötletek vagy van még más tippetek? Fikázós femcel válaszokat nem kérek pls.
Az ilyen válaszok miatt áldom az eget, hogy egy normális férfi van mellettem. Ha elhagy, inkább egyedül halok meg, minthogy egy “pua” gyökér mellett legyek akár csak 1 percig is.
25N
Hajad rendbe van? Ha nincs, kezdjél el Finasteride -et szedni és menj haj transzplantációra. Állkapcsod rendbe van? Ha nincs, menj állkapocs növelő műtétre. Szemed kék? Ha nem, vegyél fel kék kontakt lencsét.
És mielőtt bármit csinálsz, gyúrd ki magad.
Magastalpu profi turabakancsot vegyel. Nemelyiknek 3-5 cm magas a sarka es talpa.
A tanclepeseket tarsd meg a szorakozohelyre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!