Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretnek belém?

Figyelt kérdés

Észrevettem hogy a férfiak csak a külsőmhöz vonzódnak leginkább, és a belsőm nem fogja meg őket.

Pedig szerintem a belső értékeim sokkal többet érnek mint a külsőm.

Nem tudom miért nem lehet belém szeretni. Kedves vagyok, őszinte, figyelmes, odaadó. Ha megszeretek valakit akkor bármit képes vagyok érte megtenni, azt szeretném hogy boldog legyen és a kedvében járok, szerintem egész jó kommunikációs partner is vagyok, szóval nem értem mi lehet az ami hiányzik. Mindez kevés a szerelemhez?

2021. szept. 8. 14:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ponnt az a baj, hogy túl odaadó vagy:"Kedves vagyok, őszinte, figyelmes, odaadó".

Fontos lenne a határaid felállítása, hhogy nem csak te adsz, hanem a másik is, és a határt megszabni, hogy veled sem lehet mindent megtenni csak úgy.

2021. szept. 8. 18:01
 12/12 moozygoo ***** válasza:
59%

Lehet hogy unalmas vagy, vagy túl könnyen adod magad.

Az is lehet hogy nem ismered magad eléggé, és emiatt rossz férfiakat választasz ki.

Például ezek a tulajdonságok hogy őszinte, figyelmes, odaadó, ezek alap sablon dolgok, mindenki ilyen társat keres, ez kicsit olyan mintha felregisztrálnék tinderre, és beleírnám az adatlapomban hogy "férfi vagyok, van fütykösöm, szőrös a mellkasom...".

2021. szept. 8. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!