Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretnek belém?
Észrevettem hogy a férfiak csak a külsőmhöz vonzódnak leginkább, és a belsőm nem fogja meg őket.
Pedig szerintem a belső értékeim sokkal többet érnek mint a külsőm.
Nem tudom miért nem lehet belém szeretni. Kedves vagyok, őszinte, figyelmes, odaadó. Ha megszeretek valakit akkor bármit képes vagyok érte megtenni, azt szeretném hogy boldog legyen és a kedvében járok, szerintem egész jó kommunikációs partner is vagyok, szóval nem értem mi lehet az ami hiányzik. Mindez kevés a szerelemhez?
Szerintem ponnt az a baj, hogy túl odaadó vagy:"Kedves vagyok, őszinte, figyelmes, odaadó".
Fontos lenne a határaid felállítása, hhogy nem csak te adsz, hanem a másik is, és a határt megszabni, hogy veled sem lehet mindent megtenni csak úgy.
Lehet hogy unalmas vagy, vagy túl könnyen adod magad.
Az is lehet hogy nem ismered magad eléggé, és emiatt rossz férfiakat választasz ki.
Például ezek a tulajdonságok hogy őszinte, figyelmes, odaadó, ezek alap sablon dolgok, mindenki ilyen társat keres, ez kicsit olyan mintha felregisztrálnék tinderre, és beleírnám az adatlapomban hogy "férfi vagyok, van fütykösöm, szőrös a mellkasom...".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!