Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon hogyan deríthetném ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hogyan deríthetném ki hogy miért tartanak rondának a nők?

Figyelt kérdés

Sajnos mindig ugyanabba a helyzetbe kerültem ha ismerkedni kezdtem valakivel: nem érdekeltem túlzottan, részben a külsőm is oka kellett legyen.

Gyakorin is megesett párszor hogy ismerkedtem ha úgy alakult, és legtöbbször amikor eljutottunk a képcseréig, akkor lett vége az egésznek, mert nem jöttem be nekik, tehát egyértelművé vált hogy a kinézetemmel van a gond.

De nem egészen értettem ezt soha, mert nincs semmi olyan ami ténylegesen csúnyának tekinthető, csupán a nők számára nem vagyok szimpatikus sohasem.

Ennek okát pedig sohasem sikerült megtudnom tőlük, objektív és hiteles véleményt még nem igazán kaptam senkitől.

Miképpen deríthető ki ez úgy hogy lehetőleg ne kelljen megosztanom boldog-boldogtalannal a képemet?Mert az sehogy sem tetszene nekem

Huszonéves srác vagyok egyébként, és nem ismerkedési célú a kérdésem

Küldhetsz képet L típusú kommentekre nem reagálok

2021. szept. 7. 17:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Nekem sincs sok sikerem a nőknél, de nem is próbálkozom. A siker nálam azt jelentené, hogy a nő jönne és mutatna érdeklődést felém.

A probléma ott kezdődik, hogy te sem próbálkozol csak várod legyen már valami.

Ennyit rólam..

Ami a rondaságot illeti, dolgoztam megannyi emberrel. Az egyiknek olyan hatalmas volt a se-gge, hogy menni is alig tudott. Volt csaja, mára felesége. A csaja nemtudom, hogy nézhet ki, de akinek ehhez van gusztusa, háát agyilag megkérdőjelezném, hogy rendben van.

A másiknak rohadt az egész foga. Full fekete volt az egész. Neki is volt valakije. Hányinger!!!!

Csak kicsit nyisd ki a szemed milyen emberek vannak kapcsolatban és máris nem érzed majd magad annyira vesztesnek. Inkább élvezd ki, hogy egyedül vagy. Több időd marad magadra és a munkádra. Nekem 8 év alatt egy újépítésű lakásom lett. Csaj mellett, akit minden nyáron el akarsz bűvölni egy nyaralással nem jött volna össze ennyi lecsó. Törtess te is valamiért. Ha a csajozás téma nem nagyon megy legalább az életednek ezt a részét építsd fel. Gondolj a jövődre. Meg ha már felépítettél valamit és addig se jön semmi, nyugodtan legyél igényes a párválasztásban. Ha olyan csajt fognál ki, aki tetszik és ugyanannyit tud felmutatni, na az már főnyeremény lenne, de kicsi az esélye. Ez a jövő, addig csinálj valamit.

2021. szept. 7. 21:33
 22/29 A kérdező kommentje:

"El nem tudom képzelni, mit reagálnak erre a nők, kérdező."

Mivel ezt legfeljebb egy anonim fórumon reklámozom, ezért nem túlzottan érdekel mit gondolnak vagy reagálnak magukban erre a nők

Számít valamit itt?

2021. szept. 7. 22:01
 23/29 A kérdező kommentje:

"Gondolj a jövődre."

Felejtsd el pajtás!

Nem tudom másnál hogy van ez, de nálam így nincs motiváció az életben, motiváció nélkül meg nem jut az ember sehová sem.

Tehát így nincs jövő sem, hiába jó az elgondolás

De én csak azt szeretném most tudni hogy mi az ami miatt abszolút nem vagyok külsőre vonzó a nők szemében?

Csakhát így látatlanul úgysem tudjátok

2021. szept. 7. 22:07
 24/29 anonim ***** válasza:
Attól még élned kell majd valahol.
2021. szept. 7. 22:30
 25/29 Miss Endzsi ***** válasza:
Küldj képet, ha gondolod.
2021. szept. 8. 08:06
 26/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, 27 éves férfi vagyok. Nem b*zi, csak kollégista. Pont lesz*rom ki vagy mi vagy, az érzéseidet, a lelkivilágodat.. küldj egy képet magadról és én egy normális, szépitgetésektől mentes véleményt mondok rólad. NE csak az arcodról.. fél de inkább egész alakosat.. ugyanis a testtartás is sokat számit. Ha nem küdlesz képet, akkor ez van, rinyálhatsz tovább a választ keresve, én meg addig megyek és kiverem. CSá
2021. szept. 9. 11:35
 27/29 A kérdező kommentje:

Nemrégen nő is tett fel ugyanilyen kérdést

Én írtam neki privátban és képcserét ajánlottam, semmi válasz persze

Ugyanígy többször ajánlottam ilyen képcserét privátban magukat csúnyának valló nőknek is

Nem igazán ismerkedés céljaból, csakis véleményezés céljából.

Szívesen venném ha egy hasonló helyzetben lévő nő privátban írna kifejezetten képcserés, véleményezős témában, hogy kölcsönösen elmondhassuk a masikról hogy mi az amit vonzónak és mi az amit taszítónak látunk a másikon

Ez egy elfogadható módja lenne a problémánk kölcsönös megoldásának.

Mivel itt én vagyok a kérdező ezért itt nem érdekel hogy én vagyok a férfi (úgysem ismerkedés) nem fogok kezdeményezni

Szóval ha valakit érdekel, írjon rám privátban és megbeszéljük hogy menjen-e kép egymasról!

2021. szept. 14. 11:36
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ezek a kérdések azért trollkodások, mert ez a FELNŐTT társkeresési problémák. Itt "felnőttek" úgy adják elő magukat, mintha életükben nem beszéltek volna egy ellenkező nemű emberrel sem, ami viszont lehetetlen. Már csak azért is, mert ha kedves felnőtt tényleg felnőtt, akkor van munkahelye, ahol viszont muszállly hogy legyen valami ellenkező nemű személy is. Élőben. Nem interneten. Egyszerűen nem hiszem el, hogy van olyan felnőtt személy, akinek az egyetlen kapcsolata az ellenkező nemmel KIZÁRÓLAG az internetre korlátozódik.
2021. szept. 14. 20:30
 29/29 A kérdező kommentje:

28#

A munkahely nem arra való hogy a párkeresési problémáinkat beszéljük ki.

Belegondolva ha munkahelyen kérdezem, őszinte válaszra nem számíthatnék, csak égetném magamat feleslegesen.

Itt nem égő megkérdezni senkit

De azért a képemet persze nem tenném közszemlére itt sem

Annyi szeretnék hozzátenni a 27#-es kommentemhez, hogy a privatozás tulajdonképpen mégis ismerkedés lenne, csak erősen korlátozott célokkal. Belegondolva ugyanis egy privat képcserét is valamiféle minimális ismerkedéssel kellene felvezetni, hogy tudjuk kivel osztjuk meg a képünket. Csak a célja nem randizás lenne, mert nem várható el egyik féltől sem több ebben az esetben

2021. szept. 14. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!