Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon hogyan deríthetném ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon hogyan deríthetném ki hogy miért tartanak rondának a nők?

Figyelt kérdés

Sajnos mindig ugyanabba a helyzetbe kerültem ha ismerkedni kezdtem valakivel: nem érdekeltem túlzottan, részben a külsőm is oka kellett legyen.

Gyakorin is megesett párszor hogy ismerkedtem ha úgy alakult, és legtöbbször amikor eljutottunk a képcseréig, akkor lett vége az egésznek, mert nem jöttem be nekik, tehát egyértelművé vált hogy a kinézetemmel van a gond.

De nem egészen értettem ezt soha, mert nincs semmi olyan ami ténylegesen csúnyának tekinthető, csupán a nők számára nem vagyok szimpatikus sohasem.

Ennek okát pedig sohasem sikerült megtudnom tőlük, objektív és hiteles véleményt még nem igazán kaptam senkitől.

Miképpen deríthető ki ez úgy hogy lehetőleg ne kelljen megosztanom boldog-boldogtalannal a képemet?Mert az sehogy sem tetszene nekem

Huszonéves srác vagyok egyébként, és nem ismerkedési célú a kérdésem

Küldhetsz képet L típusú kommentekre nem reagálok

2021. szept. 7. 17:24
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

"Egyébként vannak fotófeltöltős, külsőt pontozós oldalak."

Sajnos senki sem pontozott azon eddig, azért meg fizetni nem akarok csak azért hogy több eséllyel pontozgassanak

"Hát ha nem akarsz véleményt de azért mégis. Akkor látalanban ronda vagy. Tessék, ezt akartad."

Nem ezt mondtam. Azt mondtam tudom hogy ronda vagyok, csak nem tudom pontosan miért, milyen apró részlet az ami rondává tesz

Nem vagyok alacsony sem, inkább átlagos a 180 centimmel

Szőke vagyok, ez is problémás lehet, és sajnos kopaszodom is kissé és rövid a hajam.

Namost utóbbin ugye pofonegyszerű volna változtatni, viszont nem szabad megtennem, mert van egy kényszeres pótcselekvésem, a hajam basztatása, amit full rövid hajjal tudok megelőzni, nem hagyhatom megnőni. A stressz miatt mindig előjön sajnos.

Emellett szemüveges is vagyok ami szintén nem jó pont

Talán az ilyen kis apróságok miatt tekintenek csúnyának a nők, nem tudom. Fényképen biztos hogy annak látnak.

"Én férfiként is simán megmondom, miért sikertelen egy férfi a nők terén"

Bocs, de kizárólag ebben az adott kérdésben nem a férfivélemények érdekelnek, mert ezt női szemmel kellene látni.

Minden más esetben a férfivéleményeket preferálom

2021. szept. 7. 19:09
 12/29 anonim ***** válasza:
82%
Na akkor most megint kizartál mindent amit kép nélkül fel lehetne vetni. Grat!
2021. szept. 7. 19:18
 13/29 anonim ***** válasza:
Öreg vagy.
2021. szept. 7. 19:20
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
11. Pl. Szemüveg helyett lehet kontaklencsét, vagy meg lehet lézereztetni.
2021. szept. 7. 19:22
 15/29 anonim ***** válasza:
53%
14: Meg van látásjavító tréning. De divat a szemüveg már vagy 20 éve.
2021. szept. 7. 19:24
 16/29 anonim ***** válasza:
igen. Egy jól kiválasztott szemüvegkeret az arcformádhoz akár pluszt is adhat.
2021. szept. 7. 20:46
 17/29 anonim ***** válasza:
2021. szept. 7. 20:48
 18/29 A kérdező kommentje:

Nem írtam még hogy full átlagos a testalkatom, kissé vékony

Bár nem hiszem hogy sokat számít elárulnom, mivel gőzöm sincs mit segít rajtam így most ez a kérdés

Lehet butaság volt így kiírnom

Látatlanban úgysem tudtok segíteni

2021. szept. 7. 20:48
 19/29 anonim ***** válasza:
Ha hajlandó vagy rá pénzt szánni, felkereshetsz stylistot is. Ő sok mindenben segíthet, hogyan kupáld ki magad.
2021. szept. 7. 20:56
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondtam tudom hogy ronda vagyok" - Ez a te problémád. Én fogyatékkal élek, amire joggal mondhatnák azt a nők, hogy ők nem akarnak "fogykós" férfit, de soha, soha nem volt problémám a társkereséssel.

Igaz, én megteszek mindent azért, hogy kihozzam magamból a maximumot kívül-belül. Ez a "én ronda vagyok" legyintés konkrétan visszataszító. Látatlanban, férfiként is. El nem tudom képzelni, mit reagálnak erre a nők, kérdező. Jót biztos nem.

2021. szept. 7. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!