Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenleg melyik ország a legjobb hely geomaxoláshoz?

Figyelt kérdés

=Melyik országban a legkönnyebb csajozni ha van pénzem van európai kinézetű vagyok?

Thaiföld gondolom már lejárt lemez, mivel a sok geomaxer miatt tele van prostituálttal.

2021. szept. 7. 16:29
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

"Olyan szánalmas, hogy pénzért akar valaki venni nőt,":

Nem pénzért. Ezekben az országokban a párkapcsolati piacon a kereslet nagy a fehér férfiakra, a kínálat viszont alacsony. Őszinte pénztől független szexuális vágyat fogok kapni a nőktől.

"akin minden nap többen átmennek, és még a fél világot át is kell utaznia :D"

Minden normális kinézetű nőn átmennek legalább heti 1x. Sajnos a régi világnak, amikor a nők szűzen mentek férjhez, mindenhol vége. Minden nő "használt" itthon is.

"Fél világot is át kell utaznia":

Utazni egyébként is jó. Kenyában például van oroszlán meg elefánt, ami jó az instagram/Tinder profil építéséhez.

2021. szept. 8. 13:48
 22/29 A kérdező kommentje:

20: Magyarországon a Tinderen kívül van még a pénteki kolbászparti a szórakozóhelyeken nyugati milliomosokkal és közel keleti gazdag dealerekkel.

Vagy van más hely is, ahol lehet csajozni és nem egyszer van csak egy évben és akkor is elmarad, hogy megmentsük az elhízott nyuggereket a legújabb kínai náthától?

2021. szept. 8. 13:52
 23/29 anonim ***** válasza:

22

Nem tudom mennyi idős vagy, én 24.. Lehet csajozni úgy hogy elmész a haverokkal bulizni, bográcsozni, koncertre vagy kerti partikra menni mert ezeken is lehet ismerkedni ahová mindenki elhívja valamely ismerősét, ezáltal bűvőlhet a te ismeretségi köröd is stb.

Te is tudnád, ha nem évi 1x hagynád el a lakásod.

2021. szept. 8. 13:58
 24/29 anonim ***** válasza:
Neked mit jelent az, hogy csajozas? Mert gyakran feltunik, hogy te kijelentgeted, hogy csajozol, de sosem ertem, hogy ez alatt mit kell erteni. Nem lehet, hogy ezzel a csajozas nevu dologgal van a problema, akarmit is jelentsen szamodra? Szerinted masoknak hogyan lesz baratnojuk, ha csak tinder meg "kolbaszparti" van opciokent?
2021. szept. 8. 14:31
 25/29 A kérdező kommentje:

23: "elmész a haverokkal bulizni":

Most voltam nemrég. Szórakozóhely 90% fiú.

"koncertre":

Fesztiválra szoktam menni a nyáron és már szexeltem is ott. A gond az, hogy egy évben Volt pl csak egyszer van és az utolsó kettő kimaradt. Előtte is látható volt viszont a férfiak arányának növekedése, ami nyilván a csajozás nehezedésének köszönhető.

"bográcsozni": Szoktam menni haverokkal. A társaságomban 3 embernek van hosszú távú kapcsolata, a többiek önmegtagadó(self denying) incelek női ismerősök nélkül. Csajozásra tehát nem jó.

"ezáltal bűvőlhet a te ismeretségi köröd":

Ez az utóbbi 10 évben kb folyamatosan szűkült nekem a sok bulizás ellenére is (16 -20 között volt a peak). Nem hiszem, hogy így húszonéves korom vége felé fog visszabővülni, hacsak a looksmax be nem segít valamennyire.

"ha nem évi 1x hagynád el a lakásod.":

Szoktam menni sörözni most is, bár ehhez is egyre kevesebb kedvem van. Mostmár valóban csajozni akarok olyan nőkkel, akik férfiként kezelnek, nem futottak még kategóriás lúzerként.

2021. szept. 8. 15:26
 26/29 anonim ***** válasza:
91%

"Minden normális kinézetű nőn átmennek legalább heti 1x."

Az ilyen selejtes sutyerákoknak remélem, soha nem lesz nője.

2021. szept. 8. 17:47
 27/29 A kérdező kommentje:
Nem én mennék át, hanem arra céloztam, hogy ha összejövök egy lánnyal, annak valószínüleg nem az első és nem is a második leszek 25 fölött. Ennek megfelelően az egy rossz érv, ha a magyar lányokat feljebbvalónak tekintjük annál harmadik világbeli lánynál, akivel összejönnék ott nem pénzért.
2021. szept. 8. 18:06
 28/29 anonim ***** válasza:
10: Ma már sajnos inkább 70% lesz az a 90!
2021. szept. 8. 18:59
 29/29 anonim ***** válasza:

1. LOL, Kuba evtizedek ota nyitva van a turistak elott, kozvetlen menetrendszeru jarat is van Parizsbol (tobbit nem tudom, mi prizsi atszallassal mentunk), tele van Havanna amerikai, orosz, del-ameri es europai turistakkal.

Sebaj, almodozz csak tovabb, de remelem azoknak tobb valosagalapja van. :D

2021. szept. 10. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!