Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb társkereső alkalmazás szerintetek?
Figyelt kérdés
Ha valaki próbált már ilyeneken keresztül ismerkedni vagy van olyan ismerőse, akinek itt sikerült megismerkedni valakivel hosszabb távon (szóval nem amolyan egyéjszakás “tinder randi”), melyiket ajánlaná?2021. aug. 28. 23:09
1/7 anonim válasza:
Haverom tinderen jött össze egy lánnyal, 2 éve együtt vannak
2/7 anonim válasza:
A Facebook társkereső egész jó szerintem.
3/7 anonim válasza:
Tindert, badoot próbáltam, ezek közül egyik se. Facebook társkeresőhöz nem volt még szerencsém.
Tini koromba, tizenéve még volt a tini randi, illetve a hotdog. Ja meg ez az oldal is jó volt anno erre a célra, ma már biztos nem próbálkoznék itt. :D
4/7 anonim válasza:
hány éves vagy? fiú vagy vagy lány?
5/7 anonim válasza:
Minden, ami nem társkereső. Bármi, csak az ne legyen, mert mindegyik szar. Az emberek teszik szarrá.
6/7 A kérdező kommentje:
4-es, 26/l
2021. aug. 29. 10:20
7/7 anonim válasza:
Egyik társkereső sem jó, eddig a facebookos ért valamit az összes közül onnan találkozó is volt egy lánnyal de nem tetszettünk egymásnak úgy igazán. Sok sikertörténetet ezek után meg nehezen tudom elhinni, ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!