Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg melyik ország a legjobb hely geomaxoláshoz?
Figyelt kérdés
=Melyik országban a legkönnyebb csajozni ha van pénzem van európai kinézetű vagyok?
Thaiföld gondolom már lejárt lemez, mivel a sok geomaxer miatt tele van prostituálttal.
2021. szept. 7. 16:29
1/29 anonim válasza:
Én azt várom már, hogy Kubában és Fehéroroszországban véget érjen a diktatúra és megnyíljon a hely a turisták előtt. Na akkor egyből menni kell majd.
3/29 anonim válasza:
Miutan mar az utcalanyok is bacsapjak az orrod elott az ajtot, mit varsz? Egy bantuneger no majd osszeall veled? Nyilvan annyi eselyed van, mint penzed. Semmi.
4/29 anonim válasza:
Ha lenne pénzed, nem itt vergődnél.
5/29 A kérdező kommentje:
3,4: Nem csapják be. Van pénzem és nem nézek ki rosszul se.
2021. szept. 7. 17:04
6/29 A kérdező kommentje:
Csakhogy a mai nőket már nem érdekli a pénz se, csak a kinézet számít nekik, abból is a felső 10% kigyúrt 190cm alfahím kell.
2021. szept. 7. 17:05
7/29 anonim válasza:
Olyan szánalmas, hogy pénzért akar valaki venni nőt, akin minden nap többen átmennek, és még a fél világot át is kell utaznia :D
8/29 anonim válasza:
#6 Vegytiszta ostobaságokat írsz. Geomaxer baszki, mindig újabbnál újabb fogyatékos fogalmakat találtok ki magatoknak. :D
9/29 anonim válasza:
"geomaxolás"
Befostam... kész...
10/29 anonim válasza:
"Csakhogy a mai nőket már nem érdekli a pénz se, csak a kinézet számít nekik, abból is a felső 10% kigyúrt 190cm alfahím kell."
Mégis a férfiak 90% talál magának barátnőt/feleséget (és nem, a nő nem megalkuszik!)..22 éves vagyok, szóval a saját és a fiatalabbik korosztályban is ezt tapasztalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!