Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt sok férfi online ismerkedéskor?
Több férfi is írt már nekem facebookon, aki szimpatikus és diszkréten ír annak szoktam adni egy esélyt és vissza írok. Beszélünk pár mondatot, aztán szép lassan "meghal" a kommunikációnk.
Az elején feltesznek 2-3 alap kérdést(amit én is visszakérdezek tőlük), mint pl érdeklődési kör, zene, milyen a napom stb... Aztán a folytatása az, hogy csak saját magukról kezdenek el beszélni, amivel nem is lenne baj, ha legalább valamit visszakérdeznének rólam is, hogy fent lehessen tartani a beszélgetést. A vége pedig az, hogy még megpróbálok 2-3 kérdést feltenni, hátha... De nem, mert már csak 1-1 fél mondatot odanyögnek és annyi volt. Persze 1-2 nappal később észbe kapnak és megint írnak, hogy mi van velem, de ilyenkor már nem írok vissza.
Most komolyan, miért kell így elszúrni ha kaptak egy esélyt? Minek írnak ha 8-10 mondat után lusták beszélgetni?
Bárhogy próbálok érdeklődni, bőszavúan válaszolni, egyszerűen nem lehet velük. Mintha azt várnák, hogy én nyálcsorgatva kisregényeket írjak nekik, ők meg hátradőlve élvezzék a figyelmet csak azért mert ők vették egyszer a bátorságot, hogy írjanak.
11:35
Mint írtam kérdezek tőlük és bőszavúan válaszolok. Az első online beszélgetésnél hogyan fejezzem ki még ennél is jobban, hogy érdekel az illető?
" Az első online beszélgetésnél hogyan fejezzem ki még ennél is jobban, hogy érdekel az illető?"
Ez nem könnyű. Az emberek többségének szerintem éppen ezért nem megy az online társkeresés. Talán ha tényleg érdekel az illető, akkor megpróbálhatnád legalább azt elérni, hogy telefonon beszéljetek. Így legalább halljátok egymás hangját, amivel már lehet a másikra pozitív hatást gyakorolni. Ha pedig ezután is kölcsönös az érdeklődés, akkor szerintem érdemes minél előbb élőben is találkozni, mert az üzenetekkel hamar unalmassá válhatsz, illetve válhat a másik.
Értem. Köszönöm a válaszokat.:)
Ezek után szerintem az online ismerkedést nem nekem találták ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!