Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők azt miből gondolják hogy csak szexre kellenek?
Figyelt kérdés
Mikor lefekszenek velük 1-2 alkalommal az pont az amikor még szexre se kell az adott nő. Mert ha kellene akkor nem csak két alkalomig jutna a dolog.2021. szept. 5. 15:30
31/39 A kérdező kommentje:
30. Valahogy ez a nőnek érezhetem magam mindig azt jelenti, hogy a férfi cipeli az összes terhet a nő meg csak el van mint a befőtt.
2021. szept. 5. 18:44
32/39 anonim válasza:
Nem, a lovagiasság nem a férfiak miatt szűnt meg, hanem a nők miatt. A feminizmus és a média ölte ki a nőkből. Volt itt egyszer kérdés, hogy mit szólnának az itteni lányok, ha vágott virágot kapnának egy randin. Szinte senki sem értékelte. Ha meg nem értékelik, minek vegyenek a fiúk? Hasznos dolgot szerettek volna, maga a gesztus már nem ér semmit.
33/39 anonim válasza:
a nők kicsi %-a van jelen itt, nem lehet ebből átlagot vonni. Én se örülnék a vágott virágnak, mert sajnálom őket. A cserepes növénynek viszont annál inkább :)
34/39 anonim válasza:
#32 vagyok, és nő. A vágott virág a növényen sem él sokkal tovább, mint vázában, a legtöbb magról nem is szaporodik könnyen, ami nem is baj, mert akkor tele lennénk invazív növényekkel, szóval nekem furcsa ez a válasz. A multiban vásárolt cserepes növényeket a nők pár hónap alatt taccsra vágják, pedig ők élhetnének sok-sok évig, ellentétben a szálas rózsával, szerintem ez kegyetlenebb. Ráadásul a cserepes növény is fogyó eszköz a mai társadalom szemében, pedig néhány száz éve még egy Tulipán hagyma árából egy kisebb falut vehettél volna.
35/39 anonim válasza:
Ha a nő hónapokig túráztatja a pasit az szerintem ugyanúgy a beetetés, csak női eszköztárral. Elég undorító. Értelmes és érettebb férfi az ilyet vagy maga szakítja meg hamar, vagy pedig értelmes nő 1-2 randi után azt mondja szevasz.
Ismertem mindkétféle nőt. És bizton állíthatom, hogy a túráztatós nők nem százasok 99%-ban.
36/39 anonim válasza:
Nekem is furcsa a válaszod :D hol írtam, hogy tovább el a vágott virág a növényen?
Meg mi az, hogy a nők taccsra vágják? Az én növényeim köszönik szépen elvannak.
38/39 anonim válasza:
31/37 Válasz a feltételezésre.Nagyon elítélem a kitartott nőket!Nőnek érzem magam kijelentés takarja:előre enged mint férfi az ajtóban sőt esetleg kinyitja nekem.Ha felöltözöm csinosan a párom elismerő szavakat ad.Észreveszi ha fodrásznál voltam.Valóban a terhet cipeli mikor a harmadik emeletre a heti bevásárolni valóval megérkezem.Tele a csomagtartó!Nem nézi végig hogy egyedül cipelem fel!Nem felejti el a születés névnap stb.ünnepeket.Nem gyémánt gyűrüt várok!Elég 1 szál virág de ha az sincs csak a gesztus már az elég!Természetesen ezt visszafelé is megteszem ünnepekkor.Nem mindenki pénzéhes. Az olyan nőt ha észre veszed azonnal dobni kel!
39/39 anonim válasza:
A férfiak sokszor azért hülyítik kapcsolattal, komoly érzelmekkel a nőket, mert másként nem kapnák meg őket szexre. Ha a nők is olyan könnyen igent mondanának az érzelmek nélküli, kötetlen szexre, akkor a férfiak se hazudoznának ennyit. De, azért hülyítenek, mert ha őszintén elmondanák, hogy csak szexelni akarnak, akkor kb. nulla sikerük lenne, 100-ból 99 nő elhajtaná őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!