Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti is észrevettétek, hogy a nők sokszor mondják, hogy "mindig rosszat fogok ki", "rosszul választok", "rosszakkal hozott össze a sors" és társai? Nem lehet hogy DIREKT választanak így hogy ne tudjanak esélyt adni normális kapcsolatnak?
Olyan jó összefoglalja a cikk: "Sok incel szerint a férfiaknak alanyi jogon jár a szex, ha pedig egy nő visszautasítja őket, az egyértelműen a nő hibája." Illetve az incelek "nem hajlandók megkérdőjelezni a torzult gondolataikat és változtatni a környezetükhöz való hozzáállásukon". Pedig "a nők is emberek, a testük felett nem rendelkezhet senki, és ugyanúgy megérdemlik a tiszteletet, mint bárki más."
Egyébként kitér arra is, hogy gyerekkori kötődési zavar áll a háttérben.
Ranschburg Jenőnek volt egy jó előadása, ahol többek között a kötődési zavarokról beszélt (azt hiszem, Szülő és gyerek sorsdöntő találkozása...? vagy hasonló volt a címe, csak emlékezetből írom). Az a csecsemő/kisgyerek akit a szülei vártak, szerettek, nem hagyták sírni, hanem figyeltek az igényeire, jól fog kötődni, megtanulni bízni a világban, hogy az válaszol, ha kér. Felnőttként úgy hiszi majd, hogy a világ viszonylag jó hely és ő is elég jó és mer változtatni, tenni az álmaiért. Ha viszont bántalmazzák vagy elhanyagolják, akkor rosszul vagy ambivalensen fog kötődni. Rossz kötődésnél azt hiszi, hogy a világ rossz, akkor én minek legyek jó (bűnözői hajlam). Ambivalensnél meg vagy dackorszakos egoista marad (a világ rossz, de én mindenkinél jobb vagyok... vagy "nem értem, neked miért nem jó, ami nekem az"), vagy úgy hiszi, hogy "a világon mindenki jobb nálam, csak én vagyok ilyen szerencsétlen". Párkapcsolatiban az első két "fajta" az, aki látszólag sikeres is lehet, de bántalmazni fog, a harmadik meg az, aki bár vágyakozik rá, előre haragszik a másik nemre, mert az "úgyse" fogja őt szeretni - ahogy az anyukája/apukája sem szerette, nem figyelt rá. Sokszor ezek az emberek úgy kudarckerülők, hogy olyan magasra teszik maguknak a mércét, amit "úgyse" fognak elérni, de ezért természetesen mindig más a hibás, mert ők többre lennének hivatottak (utóbbi mondat pedig már a tipik nárcisztikus jellemvonás).
Kérdező, akkor mi van, ha valaki "leadott az elvárásaiból" és összejött szürke egér/egyenesen ronda emberrel, aki rendesnek mondta magát, és kifejtette, hogy ő aztán mennyire megbecsülne egy nőt, aztán mégis belőle lett bántalmazó?
Tudok akár az oldalon is mutatni példákat, de velem is megtörtént. Egyszer összejöttem egy ilyennel, én szabadítottam ki az önkéntelen cölibátusból, az elején csöpögően kedves, szerelmes volt, aztán klasszikus bántalmazó kapcsolat lett belőle, a szakítás után pedig zaklatás, halálos fenyegetés.
Máskor pedig netes ismerkedés során esélyt adtam beszélgetésre szinte mindenkinek, aki elsőre értelmesebbnek tűnt, mint egy egysejtű, aztán kiderült, hogy nőgyűlölő, frusztrált állatok, pl. nem írtam vissza 15 percig, és akkor olyanokat írt, hogy "biztos pasizol, mint az összes többi qrva", a másik meg a fb-os képeim alapján elkezdte mondogatni, hogy ugye tudom, hogy nem tehetek ki miniszoknyás-harisnyás képet magamról majd mellette (pedig még csak pár órája beszélgettünk, randiról se volt szó) :D
Ők mind csajozásban sikertelen, külsőre gyenge pasik voltak, akik úgy gondolták, hogy ők cserébe rendesek, kedvesek, csodálatos komoly kapcsolatot ígértek.
Ellenben amikor meguntam, és kizárólag olyanokkal ismerkedtem, akikhez első ránézésre is vonzódtam, megtaláltam a páromat, akivel 8 éve vagyok, akinek a menyasszonya lehetek, és soha nem bántalmazott, nem kell osztozkodnom vele senkivel (wtf amúgy is :D), és tényleg működik a komoly kapcsolat.
Nem lehetséges, hogy azt illetően, hogy ki mennyire jó/rossz választás, nemcsak a külső a lényeges? És ha egy nő rossz kapcsolatba keveredik, akkor annak nem feltétlenül az az oka, hogy "Chad"-et választott?
74-es azért eléggé felültél a körhintára nem? Mielőtt 'lehorgonyoztál' szóval nem kell a szöveg.
Chad meg csal.
A mostani párom előtt 2 emberrel feküdtem le, mindkettővel kapcsolatban, nem ültem fel semmilyen "körhintára".
21 éves korom óta vagyok a párommal.
Nem tudom, hogy a párom a te elképzeléseid szerint "Chad" vagy nem, de az biztos, hogy nem csal.
"Lejjebb az elvárásokkal asszonyok!"
Ezt nem értem a férfiakban. Soha nem tudnék olyan kapcsolatban lenni, ahol a szintemre le kellett süllyedni. Ahol a másiknak egy lejjebb adott igény vagyok.
Ha bárkinek is lett volna még valami illüziója a kérdezővel kapcsolatban, bár kétlem, a 75-ösben azért szépen kimutatta a foga fehérjét hogy kiféle-miféle. Incel nyomorultaknak kéne szűzen tartogatnunk magunkat mert különben f.szkörhintások vagyunk 😂 Tudatnám veled, hogy ez a 21. század, és senkit sem érdekel a szűkölésed amiatt hogy azokkal szexelünk akivel akarunk, míg te senkivel.
Mielőtt jönnél azzal hogy így elveszítjük a fajtád megbecsülését, van egy rossz hírem: nem akarunk megfelelni egy idegen egymilliomodik senki elvárásainak.
Vicces olvasgatni a sok "boldog" elégedett nőt ahogy szídja aki nem találja a társát.
Biztos az ismerettségi körükben is van nő és férfi aki egyedül van ( hiába kamuzzák mind hogy nincs ) és biztos nekik is beszólogatnak merthogy őket otthon várja a "nagy ő", magyarul egy SIMP.
Na ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!