Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti is észrevettétek, hogy a nők sokszor mondják, hogy "mindig rosszat fogok ki", "rosszul választok", "rosszakkal hozott össze a sors" és társai? Nem lehet hogy DIREKT választanak így hogy ne tudjanak esélyt adni normális kapcsolatnak?
Latszik, hogy faj az igazsag
Mindket fel valasztja a partnert, nem csak ugy jon. De konnyu haritani es nem vallalni a dolgot, hogy igen, rosszul valasztottam. Neeeem nem jott jo hal, rosszat fogtam ki vagy jaaaj az univerzum nem sodor elem jo partnert.
Te valasztasz es nem eleg annyi, hogy gyozo vagy gizi jol nez ki
Red pill, black pill, mgtow stb. Ezek erősen szubkulturális kifejezések. Vannak más szlengek is, és más, kívülállók számára simeretlen jelentésű fogalmak is).
Mi, szubkultúrán kívüliek más fogalmakat használunk:
-felelősségvállalás,
-szociális kompetenciák (ön)fejlesztése,
-kommunikáció (ön)fejlesztése,
-érzelmi érettség,
-felnövés.
A fenti kifejezések jelentését az inceleknek kell kiguglizniuk (de nem fogják).
Nőként elképzelve ezt a Chadet (most hallom először), hát holdvilágos éjszakán álmodozni egy hercegről oké, viszont élőben biztos hülyét kapnék egy ideális férfitól, aki mittudomén ezer százalékkal egészségesebb, műveltebb, empatikusabb, gazdagabb és önzetlenebb nálam... sőt gondolom, olvas a gondolataimban... Folyton kisebbségi komplexusom lenne mellette és egy díszletben érezném magam, amibe nem illek, max. annyira, mint a kamera lencséjén a piszok.
Az a jó, ha kiegészítjük egymást és lehet összekacsintani, sőt néha bosszankodni egymás hülyeségein. Ha vannak területek, amikben ő a jobb és vannak, amikben én. És van, amit neki kell tűrnie tőlem, és van, amit nekem tőle. Csak a mérleg nyelve maradjon mindkettőnknél pozitív :)
Nyilván Chad nem létezik a valóságban. Az incelek tekintik őt ideálisnak (ez is a beszűkült látásmódjuk jele, hisz aki tetszik X nőnek, nem biztos, hogy Y-nak is bejön, ugye). Mindenestre Chad -elméleti- léte csökkenti szerintük a becsajozási lehetőségeket (ez még egy bizonyíték a beszűkült látásmódra: másokat hibáztatnak saját alkalmatlanságukért).
Ez egy ilyen fajta bolondéria. Ha elfogadod az alapvetéseket, akkor működik az ideológia. Persze az alaptézisek nem igazak.
Ja, egyszerűbb a ló másik oldaláról hinni, hogy az kell a nőknek, mint megtanulni lovagolni...
Sem a chad nem kell, sem ti. Értelmes, lelkileg ép, igényes, hűséges, gerinccel és elvekkel rendelkező családapa/férj/társ figurára vágyik a legtöbb nő. Csak erről azért nem vesztek tudomást, mert amíg chad könnyen lesz belőletek a meglevő szellemi szinttel is, addig ilyen kb soha a qrva életben, legfeljebb fáradságos munka árán.
Mit várjunk azoktól, akik már attól is kikészülnek teljesen, hogy nem bámulhatnak meg valagakat a párjuk mellett? Pedig ez csak egy apró elvárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!