Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ti is észrevettétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti is észrevettétek, hogy a nők sokszor mondják, hogy "mindig rosszat fogok ki", "rosszul választok", "rosszakkal hozott össze a sors" és társai? Nem lehet hogy DIREKT választanak így hogy ne tudjanak esélyt adni normális kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Normális átlag férfival....

2021. szept. 2. 07:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
88%

A világ nem úgy működik, hogy körülötted forog, hogy neked is jusson nő, és nem lehet az embereket rákényszeríteni, hogy valaki elmélete szerint válasszanak párt. Mert az az incel, aki így gondolkodik, hogy "mennyivel igazságosabb lenne, ha a nők az én ötleteim szerint viselkednének és akkor nekem is jutna valaki". El kell fogadni, hogy nincs tuti elmélet, nincs titkos recept, mindenkinek szabad akarata van és nők és férfiak is sokfélék. Van, akinek bejön az élet e területen is, van, akinek nem. És mindkettőnek az oka igen sokféle lehet.

Sokan választanak rosszul, sokan hoznak rossz mintát otthonról, erről vagy az apjuk tehet, vagy az anyjuk vagy mindkettő, és lehet, ők is már rossz mintát hoztak és ők is áldozatok. Mindenkinek van valami keresztje, nem úgy van, hogy xy bezzeg folyton boldog és akkor hisztizzünk, hogy mi is kérünk. Lehet, ő is boldogtalan, csak nem hisztizik, nem tudhatod. És vannak, akiknek meg aztán tényleg okuk lenne boldogtalan lenni, mégis tök elégedettnek tűnnek. De önmagadat teszed tönkre, ha valami olyan ellened szőtt összeesküvésben keresed a végső titkot, ami nem létezik. Nőjjél fel és fogadd el, hogy hiába toporzékolsz, neked kell alkalmazkodni a világhoz, mert az nem fog hozzád.

2021. szept. 2. 08:55
 22/87 anonim ***** válasza:
80%
Nőjetek fel légyszi: attól, hogy valaki jól néz ki, nem lesz belsőre szar az igazságosság kedvéért. És nem lesz automatikusan jobb és megbízhatóbb, aki egy szürke egér
2021. szept. 2. 08:55
 23/87 anonim ***** válasza:
15%

A valasztas felelossegenek atharitasa, valami megfoghatatlanra.

Nem azt mondja, hogy az en hibam, kiket engedek be az eletbe, hanem azt, hogy haaat ez van

2021. szept. 2. 09:05
 24/87 anonim ***** válasza:
26%
23. Itt arról van szó, hogy a nő bele vetít egy nem létező személyiséget a férfiba aztán koppan. A jól néz ki meg ízlés kérdése, nincs nagyon olyan férfi aki minden nőnek tetszene..
2021. szept. 2. 09:09
 25/87 anonim ***** válasza:
90%

Én amúgy egy csomó dolgot nem értek:

1. Nemek háborúja van. Oké, látom a gyakorin mi van, meg esetleg pár közösségi és sima médiába. De én ezt nem azonosítom az élettel, a nagy többséggel. Mert akárhol voltam, akárkivel beszéltem, nekem nem ez jött le. Nővel, férfival, fiatallal, időssel el tudtam beszélgetni, meghallgattam, elmondtam az én nézeteimet, maximum a végén sem értettünk egyet, de kellő türelemmel mindenkivel el tudtam beszélgetni. Sokakat meggyőztem az érvelésemmel, vagy habzó szájú feministából normális feministává vált, mert látta rajtam, hogy nem ellene vagyok, hanem megismerném a nézeteit, és csak simán reflektálnék rá. Tök jókat szoktam diskurálni mindenkivel, mert nem személyeskedem és türelmesen végighallgatom, mégha szerintem baromságokat is mond. Max kifejtem, hogy szerintem miért nincs igaza. Nincs nemek háborúja, csak a szélsőséges felszólalók kapnak nagyobb hangot, és erre sajnos a nagyhangúak másik szélsőséggel reagálnak. Az emberek többsége viszont hajlandó a normális együttélésre.

2. Miért jár alanyi jogon a párkapcsolat? Ebben éppen az a jó, hogy nem ingyen osztogatják, hanem bizony ismerkedni kell, aztán a nehezebb része maga a párkapcsolat fenntartása. Egy életre szeretnél társat? Oké. De vedd tudomásul, hogy akkor lesz jó a párkapcsolatod, ha minden egyes nap teszel érte. És ne csak a másikat meg a másik nemet hibáztasd, ha neked nem sikerül valami. Nézz mindig magadba, hogy te mindent jól csinálsz-e? Egy párkapcsolatban pedig meg kell tanulni az együtt fogalmát is.

3. A párkapcsolattól kell várni a megváltást? Valaki önmagában nem lehet teljes értékű ember? Ha van párkapcsolatod, akkor többet érsz, mint egy szingli? Szerintem aki önmagában, mástól függetlenül nem tudja megtalálni a boldogságot (ezt teheted egyedülállóként és társ mellett egyaránt), az a kapcsolatában sem lesz boldog. Ez is egy felelősséghárítás, hogy ne kelljen szembenézned a saját démonaiddal. Mármint ha valami külső körülményt okolsz mindig a saját sikertelenségedért.

4. Minek folyton általánosítani? A NŐK. A FÉRFIAK. Minntha mindre igaz lenne amit épp állítunk. Vannak bizonyos nők és vannak bizonyos férfiak. Ha megcsalt is a barátnőm, nem gondolok minden nőre r.bancként. Sőt, akkor leszek igazán boldog a jövőben, ha túl tudok ezen lépni, és elengedem, rá sem haragszok tovább. Tanulok az esetből, másnál jobban figyelek a jelekre, máshogy csinálom én is a dolgokat.

Ahelyett, hogy olyan elméleteket gyártok, hogy a nők "direkt választanak így hogy ne tudjanak esélyt adni normális kapcsolatnak" - én inkább tanultam az előző kapcsolataimból, magamban tettem helyre a dolgaimat, és a csalódások ellenére ugyanúgy tudok szeretni és boldogan élek a párommal.

28/F

26/87 A kérdező kommentje:
Jó de akkor ne panaszkodjanak hogy Chad ilyen meg olyan .... ők választották.... nem Chad rohant utánuk
 27/87 anonim ***** válasza:
85%
Te meg ne panaszkodj hogy a nők milyenek. Nem ők mennek utánad.
2021. szept. 2. 09:13
 28/87 anonim ***** válasza:
83%
Ki az a Chad? Valami haverod, aki jobban tud csajozni? Vagy mi?
2021. szept. 2. 09:14
 29/87 anonim ***** válasza:
86%
Chad az idealizált férfi az incelek szemében. Mémesedett is már.
2021. szept. 2. 09:20
 30/87 anonim ***** válasza:
87%

Ó jézus... mire megtanultam mi az az incel, már itt a Chad... és a google is azt hozta ki, hogy Csád (angolul Chad), afrikai ország :D

28 éves férfi vagyok, ez van, ha nem forgok eleget ilyen körökben, hanem normális értékrendű emberekkel, és élőben. Nem értem mit mondanak ezek a szub"kulúra" egyedei :DD

2021. szept. 2. 09:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!