Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sokkal több 25 év feletti egyedülálló férfi, mint nő?
Instagram, Facebook profilok alapján feltűnő jelenség, hogy például 25-30 éves kor között sokkal nagyobb arányban vannak az egyedülálló férfiak, mint a nők.
Szinte a legtöbb nő már házas, komoly kapcsolatban van. Ha valaki megnézi a másik oldalt, a férfi profilokat feltűnik hogy sokkal kevesebben vannak kapcsolatban.
Mitől lehet ez a nagy számottevő különbség?
Van egy cégvezető elég szép lehet a jövedelme, szóval van pénze....a felesége 27 éves ő pedig 40 vagy már 41.
A felesége barátnői szintén 26-27-28 évesek és érdekes mód mindegyiknek ilyen gazdag vállalkozó férje van.
Általában ha a barátnőmnek gazdag pasija van....jajj nekem is olyan kell!!!!!
"De azok a csedkörhintán játszanak"
Ismerj meg jobb embereket, cuni.
"Átlagos férfi szóba se jöhet nekik."
És de szép lenne, ha te sem érnéd be olyannal, akit átlagosnak tartasz.
Nekem pl. sose volt kapcsolatom pedig 28f vagyok.😤 ez már majdnem annyira dühít mint , hogy Soros újra támadasba lendül.
U.i.100 lányra 106 fiú születik de később egyre több nő marad életben.
"Ugyanannyi férfi van kapcsolatban mint nő. Mivel két ember kell (egy nő +egy férfi) egy heteroszexuális kapcsolathoz."
Ha normális, hagyományos kapcsolatot nézzük, akkor valóban így van. De, mint tudjuk, a nők nagy része inkább ilyen-olyan szexkapcsolatban van egy olyan pasival, aki jellemzően több nőt kezel párhuzamosan. Ahány ilyen nő van, annyi férfinek nem jut társ, értelemszerűen. Bárhogy is tagadjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!