Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a borostás hónaljról fesztiválon lányoknál?
Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 20:45
11/27 anonim válasza:
Nem szép, de nem várom el tőle, hogy minden nap ápolja. Ettől függetlenül foglalkozik vele, szóval többnyire gondolom borotválva van. Amúgy meg gyönyörű lány, az többet számít.
13/27 anonim válasza:
# 12 nekem igen, mégse írok ki kérdéseket
14/27 A kérdező kommentje:
Nem pont ez a lány, csak most így nézegettem. de ha a SZIN pár napos, akkor nem tudja előtte lekapni?
2021. aug. 30. 07:28
15/27 anonim válasza:
Ha előtte való két nap 12 orazott , akkor nem. Hidd el, kisebb gondja is nagyobb ennél.
16/27 anonim válasza:
Az beteges, ha engem még fel is izgat, hogy kicsit szőrös a hónalja?
17/27 anonim válasza:
13 éves kis lány mit keres fesztiválon ?
18/27 anonim válasza:
Most komolyan ennyire zavar? A tied milyen? Mert ha ennél nagyobb a szőr, az engem zavar. Kapd le.
19/27 anonim válasza:
egy fesztiválon nem várom el, hogy normális külsővel, nem illuminált állapotban jelenjen meg. Az a csoda, hogy nem a térdéig ér a kosz és a hónajszőre.
20/27 anonim válasza:
Nem várom el... a férfiaknak csak így jön, hogy "ah, ezt most az egyszer szó nélkül hagyom"?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!