Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők milyen viselkedés az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők milyen viselkedés az amire azt mondjátok hogy igazi férfi?

Figyelt kérdés

Milyen egy álomférfi jelleme, viselkedése, gesztusai?

És mik azok amik bennetek ezt az érzést rombolják?

2021. aug. 27. 16:21
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
0%
És ha raccsol egy fiú az lehet még férfias?
2021. aug. 28. 08:31
 32/52 anonim ***** válasza:
42%

32

Igen. Meg ha dadog, az is. Bár nekem nem, de vannak nők, akiknek ilyen párjuk van és semmi gond.

2021. aug. 28. 08:39
 33/52 anonim ***** válasza:
100%

Gyilkosból is sok van, attól még az sem lesz normális. Sok ember éhezik is a világon, az sem lesz normális. És egy szeretted pofájába hazudni sem lesz normális azért, hogy veled maradjon és vesztegesse az idejét melletted, de mégis beledurranthass valaki másba is. Bocs, de az erkölcsi fertő az emberi kultúrában nem normális dolog, akkor sem, ha gyakori.

És rengeteg aszexuális vagy alacsonyabb libidójú ember él. Köszönik, semmi bajuk, semmiben nem akadályozza ez őket az életben, makk egészségesek, még nemzőképesek is.

Szóval nem kell játszani az értetlent. Attól, mert te baxnál, mint a nyulak, nem a minimum napi 1 szextől lesz valaki egészséges vagy a hiányától egészségtelen. Nagyon szemellenzősnek kell ahhoz lenni, hogy ezt ne bírd elfogadni.

2021. aug. 28. 08:47
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
Ja és pechedre informatikus vagyok. Nekem sincsenek női kollégáim. De még a testvéreim, unokatestvéreim is férfiak.
2021. aug. 28. 08:48
 35/52 anonim ***** válasza:
100%

Az önimádat pedig soha nem lesz egyenlő a szeretettel. Az, hogy valakit átversz, hogy neked jobb legyen, puszta önzés. Magadat szereted, magadat félted nélküle, nem őt. Ha őt féltenéd, nem tennéd meg. Pont ahogy én sem teszem. Pont, ahogy a testvérem sem teszi a párjával. Mert szeretjük annyira a másikat, hogy az fájna igazán, ami neki fáj. Ha csalódna bennünk.

Nem hiába hívják a szerelemféltést annak, ami. Aki féltékenységből öl, az is csak a kapcsolatot akarja megtartani, amire neki van szüksége. Nem szereti azt, akivel kapcsolatban van, mert akkor elengedné, hiszen boldognak akarná látni. Ez pont olyan, mint félrekúrni. Nem szeretet, önzés. Szeretni úgy kell, hogy elfogadod a másik döntését a kapcsolatotokat illetően abban az esetben, ha lenne harmadik a képben. Aki hazudik, az nem fogadja el.

2021. aug. 28. 08:54
 36/52 anonim ***** válasza:
0%
Azt leszögezem, hogy én nem kúrok félre. Hogy tudnám csökkenteni a kanosságot? Nem a nők miatt, hanem így maradna elég figyelmem az élet más dolgaira. De így csak a nőket figyelem az utcán.
2021. aug. 28. 09:17
 37/52 anonim ***** válasza:
100%
36, megtanulod az önuralmat például. Olyan dologba, munkába, vagy hobbiba is fektetsz, amibe teljesen beleteszed önmagad és az energiádat. Létrehozol, alkotsz. Majd találsz egy olyan nőt, akivel mindezt meg tudod osztani. A libidoja is lehetőleg egyezzen:) Majd megtanulod a gatyában tartani a f.ad, különben veszik a birtok, amit nagy munkával létrehoztál:)
2021. aug. 28. 09:45
 38/52 anonim ***** válasza:
19%
Alkotok, mérnök vagyok. Sportolok is, de még így is kanos vagyok folyamat. Brómos tea esetleg?
2021. aug. 28. 09:58
 39/52 anonim ***** válasza:
100%
:))) Akkor marad olyan társ találása, akivel dugtok, mint a nyúl:)) Van ilyen nő:) Azért arra kiváncsi leszek, hogy család, gyerekek, egész napi robot, sport után is ennyire kanos maradsz-e tartósan?:)
2021. aug. 28. 10:03
 40/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem papucs hanem dominánsabb típus, van empátiája, kedves velem, és kicsit nagy szája van
2021. aug. 28. 10:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!