Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők milyen viselkedés az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők milyen viselkedés az amire azt mondjátok hogy igazi férfi?

Figyelt kérdés

Milyen egy álomférfi jelleme, viselkedése, gesztusai?

És mik azok amik bennetek ezt az érzést rombolják?

2021. aug. 27. 16:21
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
0%
És ti mit tudtok nyújtani ezért? Mindennap szex, friss kaja? Ismeritek a mondást: ha valaki jól lakik otthon, akkor nem megy étterembe. Ezt nemcsak a kajára kell érteni. Igényesek vagytok és nem vagytok elhízva? Ha mindre igen a válasz, akkor lehet követelményeket támasztani.
2021. aug. 27. 19:19
 12/52 A kérdező kommentje:

12. Légy szíves meny máshova incelkedni.

Köszönöm.

2021. aug. 27. 19:22
 13/52 anonim ***** válasza:
12%
kérdező ne oltsd le az incelt
2021. aug. 27. 19:26
 14/52 anonim ***** válasza:
10%
Nem incelkedek. De egy férfi csak egy igazi nő mellett lesz igazi férfi. Lehetsz te akármilyen magabiztos férfi, ha nincs csajod egyszerűen le fog nézni a többi pasi. (tudni fogják, h vmi nem oké nálad)
2021. aug. 27. 19:26
 15/52 anonim ***** válasza:
85%

Azt tudom nyújtani, amit elvárok. Mivel nem akarok naponta kúrni, nem is várom el, sőt, többre tartok egy alacsonyabb igényű párt.

Ez nem egy kibszott üzlet, ez arról szól, hogy azzal vagyunk, akivel hasonlítunk és akivel jól érezzük magunkat kölcsönösen. Szóval nem kell bizonyítanom semmit, csak megtalálnom a férfi alteregom.

Ami egyébként sikerült látszólag.

2021. aug. 27. 19:28
 16/52 anonim ***** válasza:
0%
Miért csak látszólag? És mi van azzal, hogy az ellentétek vonzzák egymást?
2021. aug. 27. 19:31
 17/52 anonim ***** válasza:
96%
12-es, elég alacsony oktávon működsz … amit elvársz, (szex,kaja, lapos has) bármilyen nőstény képes, a nő ennél sokkal több:) Ahhoz viszont, hogy igazi nőt találjál át kell menni a mércén.
2021. aug. 27. 19:41
 18/52 anonim ***** válasza:
14%
Bármilyen nőstény? Hmm. Mérnök vagyok, csupa férfi munkatárssal. Kivéve a HR-es luvnyát. Nem ösztönlények, de pár év házasság után ezek mindenkinél hiányoznak. Talán 1-2 feleség a 48-ból, akire nem panaszkodnak.
2021. aug. 27. 19:45
 19/52 anonim ***** válasza:
90%

#17 Azért látszólag, mert nem látok a jövőbe és nem vagyok idióta, hogy az életem felénél hangoztassam, hogy megtaláltam az igazit. Az mahd utólag derül ki, de egyelőre minden jel arra utal.

Másrészt kétféle ellentét van: az egymást taszító és az egymást kiegészítő. Ha a párom éjjel - nappal dugni akar, én meg nem, az inkább az előbbi kategória. Összeférhetetlenség. Ha én szeretnék takarítani, ő meg szeretne kertészkedni, az lenne például egymást kiegészítő.

2021. aug. 27. 19:49
 20/52 anonim ***** válasza:
21%

A nők alom férfija:

Chad

Akivel összejönnek végül:

Simp

2021. aug. 27. 19:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!