Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy korombeli nők akire rá merek nézni az utcán, épp hogy gyorsan nem méricskélve őket, mind úgy néz rám vissza kelletlenül, fejet vágva, lenézőleg, keresztül? Nem vagyok se csúnya se semmi. Miért divat így nézni az emberre? 35F Óbuda
Rám sose néznek így. Pedig én se vagyok egy alfa. Szerintem veled van a baj 😄
Vagy fejet vágsz közben, esetleg a tekinteted fura még ha észre se veszed. Olyan Al Bundy-s. 😅
Ne tulajdoníts ennek jelentőséget. Az utcán futó pillantást vetsz a másik emberre, nem tudod felmérni,hogy milyen reakciót váltasz ki ezzel.
Én nő vagyok, ha megyek az utcán előre nézek, természetes,hogy rápillantok a szembejövőkre, van akivel találkozik a tekintetünk, de sosem szoktam mérlegelni azt amiről írsz.
4-es akkor vannak egészséges lelkű emberek.
1-es nem méricskélek, írtam, sőt, alig nézek oda mégis olyan kelletlen pofákat vág mindenki az utcán.
Na mindegy, ezek a magyar nők...
6-os igen mindnek nehéz sorsa van arcukra van írva a 'boldogság'. Igazából tényleg felesleges felvenni.
Nem akarnak 'vegyülni' mindenki azt hiszi ha emberi fejet vág valakire akkor letámadják....
El kell fogadni hogy ilyen pofavágós nép ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!