Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként csúnya szépséghiba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként csúnya szépséghiba?

Figyelt kérdés

Sajnos tizenéves koromban súlyos akném volt,szépen meg is maradtak a nyomai.Elég durván heges maradt az arcom tőle,sminkkel is sajnos ugyanúgy látszik.Emiatt eléggé bezárkóztam,kb minden amit a korombeliek csinálnak,kimaradt az életemből.(bulik,csók,ismerkedés,barátok).Sosem kérdeztem senkitől konkrétan,sosem ismerkedtem sehol,mert a mai napig egy szörnyetegnek érzem magam,akinek örök életében szégyenkezni kell a bőre miatt.

Ma viszont eléggé elgondolkodtam rajta,hogy mennyire jó ez így hosszútávon,mert még barátaim sincsenek.Nektek mi a véleményetek az ilyen szépséghibákról?

(Természetesen kezelésekre járok rendszeresen,de eltüntetni nem lehet csak halványítani) 24/l

2021. aug. 17. 20:38
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Ne aggod, jobban számít hogy mi van a buksiba mint a buksin kivul
2021. aug. 17. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem semmi gond nincs vele, biztos vagyok benne, hogy van nem kevés olyan ember, aki ezzel együtt is el tudna fogadni.
2021. aug. 17. 20:41
 3/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudlak elkèpzelni külsőre, a nők többsége amúgy is degradàlja magàt ( felnagyítja magán a hibákat )

Keress olyan férfit , aki biztosan a belsődèrt szeret

2021. aug. 17. 20:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem sincs senkim beszélgessünk :)
2021. aug. 17. 20:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Leírás alapján nekem sem mond semmit, nem tudom megítélni mennyire zavaró.
2021. aug. 17. 20:54
 6/10 anonim ***** válasza:
11%
Pedig a pasiknak az arc nem számít, a test minden.
2021. aug. 17. 21:06
 7/10 anonim ***** válasza:
86%
Kicsit szerintem túlreagálod, hacsak nem valóban nagyon extrém a helyzet. Egyébként egy jó, márkás primer csodákra képes, ha egy-egy alkalomra el akarod tüntetni. De a pasik nagy része nem csinál ebből problémát, hidd el. Sokkal nagyobb gond, hogy teljesen bezárkóztál,nincs szociális életed.
2021. aug. 17. 21:10
 8/10 anonim ***** válasza:
16%

Egy jó fenék mindent felejtet...

Amúgy nézz már körül, a magyar női átlag olyan mint egy putris leharcolt rongy.

Ha nem vagy túlsúlyos, szépek a fogaid, formás a tested, az utolsó dolog amivel foglalkozni fogunk, az egy kis borhiba.

2021. aug. 17. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:
88%

Újabb önbizalomvesztett kiscsaj!

Ismertem egy nőt akinek a fél arca rákvörös, foltokban és kicseszettül gázul néz ki

Mégis van férje, mert nem merül bele ebbe a butaságba hogy ő ettől nem szép. Mert ettől még lehet szép az ember, és ez nem a fej bőrén (arcon) hanem leginkább a fejen belül (agy) dől el, a saját öntudatod fog téged szépnek avagy csúnyának láttatni. Te az utóbbit választottad kérdező, sajnállak érte!

2021. aug. 17. 22:38
 10/10 anonim ***** válasza:
25%

Nézd csak, kérdező!:

[link]

Erről ma olvastam (rendszeresen szoktam nézegetni ezt az oldalt). Esetleg próbáld ki, hátha neked is beválik.

2021. aug. 17. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!