Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként csúnya szépséghiba?
Sajnos tizenéves koromban súlyos akném volt,szépen meg is maradtak a nyomai.Elég durván heges maradt az arcom tőle,sminkkel is sajnos ugyanúgy látszik.Emiatt eléggé bezárkóztam,kb minden amit a korombeliek csinálnak,kimaradt az életemből.(bulik,csók,ismerkedés,barátok).Sosem kérdeztem senkitől konkrétan,sosem ismerkedtem sehol,mert a mai napig egy szörnyetegnek érzem magam,akinek örök életében szégyenkezni kell a bőre miatt.
Ma viszont eléggé elgondolkodtam rajta,hogy mennyire jó ez így hosszútávon,mert még barátaim sincsenek.Nektek mi a véleményetek az ilyen szépséghibákról?
(Természetesen kezelésekre járok rendszeresen,de eltüntetni nem lehet csak halványítani) 24/l
Nem tudlak elkèpzelni külsőre, a nők többsége amúgy is degradàlja magàt ( felnagyítja magán a hibákat )
Keress olyan férfit , aki biztosan a belsődèrt szeret
Egy jó fenék mindent felejtet...
Amúgy nézz már körül, a magyar női átlag olyan mint egy putris leharcolt rongy.
Ha nem vagy túlsúlyos, szépek a fogaid, formás a tested, az utolsó dolog amivel foglalkozni fogunk, az egy kis borhiba.
Újabb önbizalomvesztett kiscsaj!
Ismertem egy nőt akinek a fél arca rákvörös, foltokban és kicseszettül gázul néz ki
Mégis van férje, mert nem merül bele ebbe a butaságba hogy ő ettől nem szép. Mert ettől még lehet szép az ember, és ez nem a fej bőrén (arcon) hanem leginkább a fejen belül (agy) dől el, a saját öntudatod fog téged szépnek avagy csúnyának láttatni. Te az utóbbit választottad kérdező, sajnállak érte!
Nézd csak, kérdező!:
Erről ma olvastam (rendszeresen szoktam nézegetni ezt az oldalt). Esetleg próbáld ki, hátha neked is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!