Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok múlhat ezen ha nem látják első találkozásnál ezt a szépséghibát?
Volt egy balesetem ami miatt egy kisebb részen pirosabb maradt a bőröm és ritkábban nő a hajam, de ezeket csak megfelelő fényviszonyok mellett megfelelő távolságban lehet észrevenni.
Szerintetek sok múlik rajta hogy pl egy leszólításnál látják ezt mások?
Úgy vettem észre hogy a későbbiekben senkit nem zavar, de első körbe bukhatok emiatt?
Miért kell a bolhából elefántot csinálni? Van, amit csak te veszel észre, a másik nem. Ha nem szólsz neki, észre se fogja venni. Csak a te agyad fog rajta kattogni, mert csak te tudod, hogy az ott van.
Légy már lazább egy kicsivel!
Nőnél nem szokott hátrány lenni. Nyáron elég sokszor látok foltokban leégett csajokat, vagy olyanokat, akiknek bőrhiba/bőrbetegség/sérülés/stb. miatt foltosabb valamelyik testrészük. Láss csodát, a barátjukkal sétálnak.
Férfiaknál... hát... no igen. Itt már egészen más a tészta, amikor a barna bőr—barna haj—barna szem—borosta—színész/sportoló/énekes hasonmás a default skin mint elvárás. Az esélytelenek nyugalmával részt vehetsz a vérre menő csatában a konkurencia ellen...
Ha kardvágás miatt nem nő egy foltban a szakállam az még a javamra fordíható legrosszabb ? :D
Kérdező amit leírtál az nem túl nagy gáz. Édesanyámnak a füle volt hibás ésgés miatt. Gyakorlatilag úgy nézett ki, mit ami elolvadt. Hosszú haja volt, takarta, fater tudott róla, nem zavarta. Én is pötyögögök neked, tehát nyugi, nem végzetes hátrány.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!