Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jelent ekkora hátrányt a férfiak szemében a munkám az ismerkedés során?
Figyelt kérdés
Masszőrként dolgozom, szinte mindenki azzal jön, hogy biztosan happy finish is a szolgáltatásaim között van. Rohadtul elegem van már belőle, hogy mindenkinek elmagyarázzam, hogy nem erotikus masszőz vagyok, nem csinálok ilyesmit.2021. aug. 26. 12:25
31/35 anonim válasza:
30: Én úgy értem a magyarázó kommentekből, hogy olvassák az adatlapját és emiatt írnak neki, hogy ezt megkérdezzék. Ezek a férfiak akkor biztosan a szex miatt keresik, még ha fizetős, akkor is, és pont ezt kérdezik meg tőle, hogy van-e ilyen szolgáltatása, mert befizetnének.
32/35 anonim válasza:
Engem nem zavarna, van is 2-3 akinek hasonló végzettsége van a családomban. Nekem az első gondolatom az lenne, hogy én szeretek masszírozni ha szeretek valakit, de így biztos béna lennék benne ^^"
21/F
33/35 anonim válasza:
Szerintem se hátrányként kezelik.
34/35 anonim válasza:
Aki szerint a tinder nem szexpartnerkereső alapvetően és nem annak indult, az nagyon is el van tévedve. Csak a nők kezdték randiappnak venni, ahogy más írta.
Az pedig, hogy oda van írva: dating/randi app, semmit sem jelent, a szeretőkeresőhöz is az van írva, meg a párok "társ"keresőjéhez is az van írva, mégsem havert keresnek, meglepő módon.
35/35 anonim válasza:
34.-nek.
Bizony, csak a sok liba ezt nem fogja fel. És aztán csodálkoznak, hogy azonnal pakolnák őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!