Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jelent ekkora hátrányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jelent ekkora hátrányt a férfiak szemében a munkám az ismerkedés során?

Figyelt kérdés
Masszőrként dolgozom, szinte mindenki azzal jön, hogy biztosan happy finish is a szolgáltatásaim között van. Rohadtul elegem van már belőle, hogy mindenkinek elmagyarázzam, hogy nem erotikus masszőz vagyok, nem csinálok ilyesmit.
2021. aug. 26. 12:25
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
#15 Nagyságrendileg fele-fele a női és férfi vendégeim aránya, senkinek a lakására nem megyek fel, a szalonba lehet jönni masszázsra, ahol dolgozom. Ahogy már előttem is írták számtalan szakmában van kettesben a kliens az ügyfelével. Ennyi erővel egy színész is red flag, aki a szerepét játszva színpadi csókot kell adjon egy másik színésznek?
2021. aug. 26. 14:04
 22/35 anonim ***** válasza:
91%
Sok hülye tahó mindenről a szexre asszociál, csak erre van eszük, aztán csodálkoznak, ha hányingert kapnak tőlük a nők. Mikor régebben jó ötletnek tartottam a netes ismerkedést, én is 90%-ban ilyen férfiakkal találkoztam. Bármilyen témát képesek voltak két mondat után a szexre irányítani. Nem a munkáddal van a baj, ha kamionsofőr lennél, nekik arra is azonnal felállna.
2021. aug. 26. 14:19
 23/35 anonim ***** válasza:
Én se értettem, miért gondolják, hogy a masszőr házhoz megy. Eleve azt az adott magasságú kezelőasztalt se tudná az átlag kuncsaftja otthon produkálni neki. Akkor meg hogyan masszírozzon? Hétrét görnyedve? Térdelve? Arról nem is beszélve, hogy a masszőr lehetőleg ne utcai ruhában végezze a munkáját. Akkor öltözzön át és vissza mindig a kuncsaft lakásán?
2021. aug. 26. 14:35
 24/35 anonim ***** válasza:
0%

23.-nak.

Kit érdekel a sekélyes fantáziád? SOK masszőr jár házhoz, mobil asztallal. És igen, átöltözik, és zuhanyzik is, előtte, és utána is, ha kell.

2021. aug. 26. 14:42
 25/35 anonim ***** válasza:

Unintelligens férfiakkal találkozol.

Esetleg úgy mondd, gyógymasszőr vagy svédmasszőr, talpmasszőr, stb.

2021. aug. 26. 16:01
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Masszőrlány a Tineren. Bocs, de nekem lányként is egy prosti ugrik be.
2021. aug. 26. 16:05
 27/35 anonim ***** válasza:

17: Én nem ismerem a Tindert, de gondolom, ugyanúgy, mint a többi társkeresőnél, vagy rovat van az ismerkedés céljára, vagy a lírásban megfogalmazza az illető.

Most ha valaki házasságot akar és ezt leírja, elég nehéz szexkalandornak nézni.

2021. aug. 26. 16:07
 28/35 anonim ***** válasza:

Sokan csak a netes fórumokból-, meg a mindenféle mende-mondákból élnek, így összekapcsolják tévesen a dolgokat egymással, sajnos, és nem kérdeznek, nem járnak utána a dolgoknak.

Amúgy engem a talprefelxológia érdekel, és azzal kapcsolatban végeztem egy képzést.

2021. aug. 26. 17:14
 29/35 anonim ***** válasza:

"Miért jelent ekkora hátrányt a férfiak szemében a munkám az ismerkedés során?"

"szinte mindenki azzal jön, hogy biztosan happy finish is a szolgáltatásaim között van"

Szerintem ez nekik nem hátrány, hanem pont ezért akarnának ismerkedni veled, ha ez az ismerkedés írásban van, mert ebben reménykednek.

2021. aug. 26. 17:31
 30/35 anonim ***** válasza:
29: hát szerintem sok férfiban van meg ez a fantázia, de úgy, hogy csak neki csinálja a nő... abba belegondolni, hogy minden alkalommal vmi más férfinak a farkát veri a nő, az fujj-fujj. Ilyen szempontból tuti hátrány, ha ezt feltételezik ismerkedés közben, kiv. ha egyéjszakás a cél.
2021. aug. 26. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!