Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni incelhisztiknek mi értelme van?
Mert nekem pl. lesülne az arcomról a bőr ha a nyomoromat nap mint nap nyilvánosan reklámoznám, vagy hogy büszkén hirdessem hogy csak erőszakkal tudnék nőt szerezni.
Tény, hogy ez egy anonim fórum de az ilyen embereknek nincs szégyen érzetük? Mert nők között is van aki nehezen talál társat de ők nem jönnek ilyen fórumokra panaszkodni meg szidni a férfi nemet.
"Pedig ha tudnék hogy 20-on pár ezer ft az nem pénz egy fullos csajt megfektetni."
Sosem sajnàltam, volt is pár fullos csaj pénzért, előrébb nem vagyok vele
"Az a finom puha illatos bőr meg az a finom szűk pina. Na ez az amit ők SOHA nem fognak megtapasztalni."
Tapasztaltam, mire megyek vele?
"Igazad van öcsém tényleg az egész emberiségen kell bosszút állni mert mindenki hibás abban, hogy neked nem volt még nőd, meg soha nem csókolóztál...."
Itt soha nem mondott ilyet egy elvetemült sem.
Mondjuk én még csókolóztam is, de attól sem hallottam a "bosszú" szavát aki még azt sem csinálta
"Édes Istenem. Anyádéknak kellet volna kotont használni azt."
Igen, az egész országban mindenhol és mindenkinek kötelezően
Jobban jártunk volna mind
"Mert nők között is van aki nehezen talál társat de ők nem jönnek ilyen fórumokra panaszkodni meg szidni a férfi nemet."
Nyilván nem a női hozzászólókat figyeled mindenhol, mert ha lehet, a nők többet szidják a férfiakat, mint fordítva.
Nézz meg bármilyen párkapcsolati cikket, mik mennek alatta.
40-50-es nyanyák szidják nem kicsit a férfiakat.
Igaz, nem a 20-on éves lányok. Azok csak szimplán, megvetően gyűlölik sokukat. Tapasztaltam...
LOL
Nyanyák szidják itt a férfiakat. Incike, nem a férfiakat, hanem titeket, de nem is szidunk, hanem csak visszaszólunk a mocsok szövegeitekre. Nem csoda hogy nem kelletek senkinek. A sorsukat pedig nem a huszonéves lányok "gyűlölik megvetően", hanem ti, senkinek se kellő nyomorékok. De nagyon szerettek projektálni 😂
Nem bírjátok elviselni hogy egyre több olyan fiatal lány van aki tudja mennyit ér és nem áll le suttyó, értéktelen alakokkal csak azért hogy elmondhassa hogy van egy hülye férje és férfinak nem nevezhető hulladékok cselédje legyen.
Minden hisztinek mindig az az értelme, hogy kiadja a feszkót :)
"Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek." És pont erre való ez az oldal, őket meg ez foglalkoztatja, mintha a világ csak csupa párkeresőből állna és mindenkit csak a szex hajtana.
Végülis minden emberben ott lakik egy dackorszakos kétéves, aki totál egoista és toporzékol egy sort, ha valami nem a tervei szerint alakul. Csak valaki megtanulja ezt olyan 6-7 éves kora körülre kezelni és más szemével is látni magát meg empátiával másokat - más meg nem. És ezek a megragadt emberek őszintén nem értik - mint anno, amikor kivették a másik totyogó kezéből a kislapátot és csodálkoztak, hogy az elbőgte magát - hogy ami nekem jó, az neked miért nem? Mert nem tudnak túllépni a saját nézőpontjukon.
167: Hát erre pont tökéletes lenne az a mém, amikor a bicikliző muki beakaszt saját magának (Bicycle fall)... :D
Saját magukat gáncsolják el, senki sem veszi ki a kezükből a kislapátot. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!