Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni incelhisztiknek mi értelme van?
Mert nekem pl. lesülne az arcomról a bőr ha a nyomoromat nap mint nap nyilvánosan reklámoznám, vagy hogy büszkén hirdessem hogy csak erőszakkal tudnék nőt szerezni.
Tény, hogy ez egy anonim fórum de az ilyen embereknek nincs szégyen érzetük? Mert nők között is van aki nehezen talál társat de ők nem jönnek ilyen fórumokra panaszkodni meg szidni a férfi nemet.
Reggel óta gondolkoztam a témán és az az igazság, hogy tényleg nincs értelme a jogos "hisztinek". Ma a férfiak problémáival foglalkozni olyan, mintha valaki 426 -ban a Római birodalom egykori nagyságának visszaállításáért küzdött volna. Addigra már a Római birodalom menthetetlen volt, nem lehetett megjavítani.
Ugyanezt érzem a mai birodalommal kapcsolatban akkor, amikor az elmúlt 75 év legszégyenteljesebb katonai kudarca után a korunk egyik legnagyobb társadalmi problémájára azt mondják, hogy "incelhiszti".
A rendszer menthetetlen és el kell buknia. Egyébként amit ma az afgán hadsereg csinál, azt fogja holnap az amerikai.
128: Az incel azt jelenti, hogy nem szexelt nem prostituálttal legalább 6 hónapja (First definíciója).
Egy férfinak, aki gyerekkorában nem erre készült, 6 hónap nő nélkül olyan, mint neked egy tél fűtés nélkül. Nyilván ki lehet bírni igen, meg van kabát + paplan is(az felel meg a prostitúciónak).
"A nőknek így is túl kevés az önbecsülésük ahhoz kèpest, hogy többségük mit tesz le az asztalra."
Ezen hangosan felröhögtem :DDD
Nézzétek, valamelyik “férfi” rákönyökölt a jelentés gombra:D
Egyszerre mulatságos és szánalmas, hogy itt hisztikéztek, és köpköditek a nőket, de ha valaki kritikát mer megfogalmazni a köpedelem viselkedésetekre, azt azonnal töröltetitek.
Elárulom:a valóság nem így működik. Ott ugyanúgy hány tőletek mindenki, hiába nem vesztek róla tudomást.
#131 mindeközben:
(utolsó két oldalt nézd meg)
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Beleolvastam…
Hát, Lipótmező tele lenne velük, ha be nem zárt volna…miért is zárt be…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!