Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magyarázza már meg ennek mi értelme? Rád ír a pasi, te válaszolsz, aztán ő már kb csak egy nap múlva válaszol megint 😅 És általában ezt csinálja.Ilyenkor mit hisznek, vagy mit éreznek az ilyenek...
Nőben talàlkoztam hasonlóval: nem èrdekli màsik, nem èrdekli a kapcsolat, nem szeret írogatni , elvesztette az èrdeklődèsèt, minden más fontosabb
Èn azt tapasztaltam, hogy semmi jót
A válaszolási készségük tükrözi az érdeklődésük mértékét.
Akinél ezt tapasztalod, attól sok jót nem vàrhatsz. Én az ilyeneket kukáztam. Nem pazaroltam több energiát rájuk.
Talán elfoglalt? Legalább válaszol.
Nők basszus egy hétig is húzzák, de ha te nem válaszolsz 30 percen belül, akkor meg elkezd puffogni.
Sajat tapasztalat sok pasival tarakeresozes miatt: mikor olyanja van, rair mondjuk tiz nore. Aki jelen van, azzal elcseveg. Aztan mikor nincs olyanja, akkor mar nem aktualis. De esetleg ot nap mulva ujra belekerulok a korbe, hogy ramir.
Persze mire kitapasztaltam, mi a magyarazat, nem veszem komolyan, idoben kiszallok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!