Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon vékony fiúkról miért hiszik azt sokan, hogy b.zik?
Nem hiszik azt.
En millio vekonysrácót ismerek a legnagyobb arcok, legkeményebb pasik, hülyítik a nőket, vagányak.
Ez egy 10 pontos kérdés.
Érdekes, hogy rendszerint ilyen esetben azon hapsik indítványozzák ezt a megközelítést, akik maguk is más férfiakkal együtt vannak, együtt dolgoznak. Gyakori, hogy pl.: a munkások, akik együtt dolgoznak az utcán, nemcsak a nőket pécézik ki maguknak, hanem a vékonyabb férfiakat is.
Pedig jó lenne inkább magukba nézniük, ha már ilyennel "szórakoznak"...
Lehet azért mert nem olasz fórumon vagy, hanem magyaron:D
Baromira nem kellene sokat keresnem angolul, hogy találjak egy postot ahol azért piszkálnak egy srácot mert vékony. Úgyhogy szerintem szép volt 5-ös:D
Valódi életben hol hallod, hogy vékony srácokat buz*znak magyarban úgy, hogy olaszban vagy?:D Ne szórakozz már:D
Itt a kommenteknek az élethez 90%-ban semmi köze és a tiéd is ide tartozik:D
Nem is csoda, hogy fel vagy itt pontozva:D Nyomod a többség hülyeségeit, de legalább látszik, hogy befogadott a közeg:D
Pl úgy hogy sokat járok haza? Egyébként most jöttem meg tegnap, végig otthon voltam augusztusban.
Maradjunk annyiban hogy nem lennék most fiatal Magyarországon.
(41N)
El tudom képzelni:D
Hazajössz aztán" na figyeld csak az a vékony b-t!" Persze:D Érdekes, hogy városban egész napokat szaladgálva 1x nem hallottam ilyet, de te hazajössz és neked egyből sikerül ilyet kikapni:D Micsoda véletlen:D
A fiataloknak meg olyan g**i szar:D El vannak nyomva rendesen:D Most is 5 éve is 10 éve is és 20 éve is elvoltak. Egyre csak rosszabb:D
Pártfüggetlenül mondom, hogy a te szöveged alapján baloldalra szavazol erősen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!