Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek olyan emberek akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan emberek akik pusztán a szaguk miatt nem találnak párt?

Figyelt kérdés

Régen hallottam már olyan betegségről akik hiába fürdenek le gyakran, büdösek maradnak, elviselhetetlenül büdösek akár

Ismertek olyan embert esetleg aki ilyen problémával küzdve nem talál párt magának?

2021. aug. 25. 15:25
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja amúgy nem a szagfétises vagyok, csak szólok előre
2021. aug. 25. 15:27
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Olyan ismerek, akinek a 2 méteres körzetében nem lehetett megmaradni a bűztől, mégis lett pasija.
2021. aug. 25. 15:27
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom, mert a büdös embereket messziről kerülöm (szó szerint is) így nemigen van ilyen ismerősöm akiről tudnék nyilatkozni:D
2021. aug. 25. 15:29
 4/11 A kérdező kommentje:

1# komoly?

Szóval még a legbüdösebb nő is talált párt?

Akkor az a fő kérdés hogy a szagvakság ennyire gyakori jelenség, vagy a jó nőkből van ekkora hiány?

2021. aug. 25. 15:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Sok fokhagymát kell enni, az a titka, mert elnyom minden egyéb szagot. :D
2021. aug. 25. 15:50
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
Olyat nem ismerek, mint amilyet leírsz, de exemnek nehéz dolga lesz, az biztos. :D Bár a kapcsolat elején fürdött, befújta magát, de amikor elkezdte magát elengedni, kegyetlen volt.
2021. aug. 25. 16:15
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

Tobbszor randiztam egy sraccal. Egy alkalommal elmentunk wellnesszezni. Kulon szobaban voltunk, de nap kozben hol itt, hol ott. Fekudtunk egymas mellett az agyon, beszelgettunk es akkor kezdtem erezni egy kegyetlen szagot, ami a testebol aradt. Nem tudom mihez hasonlitsam..olyan mint a romlott sajt es doglott allat kevereke...

Egyszeruen majd felfordult a gyomrom. Neki persze nem tunt fel a sajat testszaga.

Na nem tudom, hogy mitol volt, de en nem folytattam vele az ismerkedest.

2021. aug. 25. 17:02
 8/11 anonim ***** válasza:
87%

A volt főnököm, egy anyuka, férjjel, irtó fasza karrierrel, és iszonyat erős izzadság szaggal.

Tényleg elképesztően büdös volt szegény nő, pedig napjában többször cserélte az ingeit, meg lemosta a hónalját szapannal, majd valami alkoholos cuccal mégis büdös volt.

Járt hormonos injekció kezelésre, de az sem segített neki 100%-ban.

Mégis van családja, barátai, cége, karrierje.

2021. aug. 25. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Részben van olyan, akinek a verejtékezése nagyon sűrű. Részben van olyan, aki olyan gyógyszert szed, aminek van mellékillata. Részben van olyan ember, aki igénytelen életet él. Részben van, aki inkontinens.
2021. aug. 25. 17:23
 10/11 anonim ***** válasza:
79%

Nem ugyanazt érezzük büdösnek. Volt régen egy kolléganőm, akit én MINDIG nagyon büdösnek éreztem, izzadtságszag keveredett ilyen fura állott szaggal. És rajtam kívül basszus senki nem érezte, férjhez is ment azóta, nyilván a férjének se büdös. Én meg alig bírtam annyit a közelében lenni, hogy odasétáltam az asztalához, hogy megbeszéljünk valamit a melóval kapcsolatban.

Egy barátnőm is mondta már egy srácra a társaságunkban, hogy nagyon büdös, én esküszöm, sose éreztem annak. Ő konkrétan mellé se bír ülni, annyira zavarja a srác szaga, én meg semmi különöset nem érzékelek.

2021. aug. 25. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!