Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van tinderen ennyi sok csúnya pasi?
21: Azért ez nem ilyen egyszerű. Én "jó pasinak" számítok, elég sok nőnek tetszem, de szinte mindig neten ismerkedtem, kettőt kivéve az összes nő-kapcsolatom társkeresőkről alakult. Nem azért, mert máshol nincs esélyem. Egyszerűen sokkal mélyebben meg lehet valakit ismerni az írásaiból, a gondolataiból, és már abból is, milyen képeket tesz ki magáról, mint a klasszikus helyeken.
Vegyük sorra, hol lehet ismerkedni neten kívül:
1. munkahely
Sok éve otthon dolgozom, nincsenek kollégáim, de amíg cégnél voltam, ott is kb. 1:10 volt a nemek aránya, mint általában minden informatikai-műszaki munkakörben. Emellett nem tartom jó ötletnek olyannal összejönni, akit minden nap látok a munkahelyen, mert unalmas lesz, ha állandóan egymással vagyunk, emellett ha szakítunk, elég nyomasztó továbbra is együtt dolgozni, ilyenkor általában az a megoldás, hogy az egyik fél más céghez megy. Kell ez?
2. szórakozóhely
Sosem akartam beszállni a humoroskodó, jófejkedő, kötelező jelleggel csajozós világba, ahol sörrel a kézben kell rányomulni a nőkre, és fenntartani az érdeklődésüket legalább N percig. Nem is beszélve arról, hogy ilyen helyeken pont azok a fajta nők tenyésznek, akikre sosem vágytam.
3. ismerősi kör
Nincs sok korombéli nőismerősöm, aki van, és még tetszene is, az évek óta foglalt, aki nem, az nem véletlenül szabad. Emellett itt is irányadó az 1. pontban kifejtett házinyúlra nem lövés elve.
4. utca, spontán helyzetek
Ez még esélyes, régen nekem is voltak ilyen próbálkozásaim, nem is sikertelenek, de ma már nehezebb. A nők bele vannak ragadva a telefonjukba, és ha valaki megszólítja őket, azonnal gyanakvással szemlélik, mert vagy tarhás, vagy tolvaj, vagy primitív, perverz bunkó, és ők ugye különben sem kurvák, hogy idegenekkel szóba álljanak. Szóval azok a laza 90 -es évek már elmúltak, amikor még csak úgy lehetett idegenekkel ismerkedni. Emellett 20 évesen ez még ment, 30-40 felett inkább kínos, függetlenül attól, mennyire néz ki jól valaki.
5. sportklub
Ez leszűkül a tömegsportokra, mert egy szűk közösségben, pl. egy harcművész klubban évekig ugyanaz a pár ember van együtt, szóval ha nincs az ott előforduló 3-4 nő közt szimpatikus, akkor ennyi.
Egy normális társkeresőn (most itt nem a Tinderre gondolok, hanem a klasszikusokra, pl. Randivonal) a tagok ideális esetben írnak magukról, ebből kiderül, hogy fogalmaznak, milyen a helyesírásuk, humoruk, az értelmi képességeik, stílusuk, látni, mit tartanak magukból fontosnak, ezek alapján sokkal könnyebb olyat választani, akivel lesz közös téma, akivel egyáltalán érdemes szóba elegyedni. Szóval aki azt mondja, a neten csak a külső számít, az valószínűleg vagy nem próbált társkeresőn ismerkedni, vagy nagyon nem csinált valamit jól.
Kedves Édesanyád vízzel főz? Provokálni jársz fel ide??
Ha 500 ból 1 jó akkor ez a valóság a szingli pasik 0.2% jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!