Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van tinderen ennyi sok csúnya pasi?
Néha van, hogy 100-ból 1-2 jót feldob, de van hogy 10 percen át pörgetem az appot és semmi.
11. Nem arról van szó, hogy nem matchelek jó pasival. :D Eleve nincs is.🤭
Nekem volt az a kérdésem, hogy miért csak jó pasik vannak a tinderen. :) Akiknek nem is merek írni, mert túl jóképűek. Sőt, csak szimplán jóképűek. Aztán kiderült, hogy ezek a profilok ilyen automatikusan generált profilok (vagy direkt, mittómén). Jöttek aztán a rondák is, bőven. :) Azon képedtem el újra és újra, hogy átlagos nincs. (Ami nekem kéne.) Vagy rohadt jól néz ki, vagy bűnronda.
A fb társkereső kicsit helyrebillentett, mert teljesen átlagos pasiból is volt nagyon sok, sőt, nyilván azokból volt a legtöbb.
De ez a "szánj rám 10 másodpercet és én is rád szánok 10 másodpercet, aztán soha többet nem látjuk egymás profilját" tökéletesen embertelennek tűnik. (A fb-on is ez van.) Honnan tudjuk meg valaha, hogy milyen a másik ember? Le is regisztráltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!