Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van tinderen ennyi sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van tinderen ennyi sok csúnya pasi?

Figyelt kérdés
Átlagosan 500ból 1-et szoktam jobbra húzni.

#csúnya #Tinder #Csúnya férfiak
2021. aug. 24. 23:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
25%
Hát igen, a jó pasiknak pont te nem kellesz. :))
2021. aug. 25. 17:21
 12/24 A kérdező kommentje:

Néha van, hogy 100-ból 1-2 jót feldob, de van hogy 10 percen át pörgetem az appot és semmi.

11. Nem arról van szó, hogy nem matchelek jó pasival. :D Eleve nincs is.🤭

2021. aug. 25. 19:03
 13/24 A kérdező kommentje:
10. Érdekes, pedig nekik lett kitalálva az app. 🤭
2021. aug. 25. 19:06
 14/24 anonim ***** válasza:
15%
Dobj egy képet magadról.
2021. aug. 25. 19:24
 15/24 anonim ***** válasza:
32%
Jaj muci, szerintem ne eroltesd. A szoke herceg a kis buksidban letezik a macis plussok es barbie babak mellett
2021. aug. 25. 19:54
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Vicc ez a tinderes előítélet, kb 1-2 matchem van tinderen aki épp hogy elérne egy szintet, élőben meg pont az a szint van meg amit keresek, leget nagyképű de nem annak szánom, nagyon nem vagyok fotogén sajnos emiatt nem megy... önbizalmam van, tudok férfiként viselkedni, nyitott vagyok és jó dumám van, mindez meg van fűszerezve egy átlagos külsővel 😊 27/F
2021. aug. 25. 22:08
 17/24 A kérdező kommentje:
Megvan a probléma. Csak át kell állítani a helyet egy nyugat-európai városra és máris más a helyzet. 🤭
2021. aug. 26. 11:49
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt az a kérdésem, hogy miért csak jó pasik vannak a tinderen. :) Akiknek nem is merek írni, mert túl jóképűek. Sőt, csak szimplán jóképűek. Aztán kiderült, hogy ezek a profilok ilyen automatikusan generált profilok (vagy direkt, mittómén). Jöttek aztán a rondák is, bőven. :) Azon képedtem el újra és újra, hogy átlagos nincs. (Ami nekem kéne.) Vagy rohadt jól néz ki, vagy bűnronda.

A fb társkereső kicsit helyrebillentett, mert teljesen átlagos pasiból is volt nagyon sok, sőt, nyilván azokból volt a legtöbb.

De ez a "szánj rám 10 másodpercet és én is rád szánok 10 másodpercet, aztán soha többet nem látjuk egymás profilját" tökéletesen embertelennek tűnik. (A fb-on is ez van.) Honnan tudjuk meg valaha, hogy milyen a másik ember? Le is regisztráltam.

2021. aug. 26. 12:06
 19/24 anonim ***** válasza:
38%
Még trollnak is gyenge vagy. XD
2021. aug. 26. 12:54
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Miért van tinderen annyi agyonra filterezett nő akik már majdnem nem a valóságot tükrözik a külsejükkel és ha jobbra húzzuk őket meg eljutunk velük a matchig nagy nehezen nem írnak vissza? Ez is jó kérdés lehetne akár. Mi pasik lehet csúnyák vagyunk de magunkat adjuk és nincsen rajtunk sok filter rajtam legalábbis nem volt, 1 szer próbáltam akkor is lef.sott sok nő!!
2021. szept. 3. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!