Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy az új barátnőm ennyit akar szexelni a kapcsolatunk elején?
Figyelt kérdés
35 éves vagyok párom 28.
Nagyon vonzó csinos vékony nő, nincs baj a vonzalommal de heti egynél több szex nem megy, ő meg minimum heti 2-3at akar...
2021. aug. 23. 16:49
21/33 A kérdező kommentje:
nem keresek mást...
2021. aug. 23. 17:14
22/33 anonim válasza:
Vajon miért került négy évedbe?! ;)
23/33 anonim válasza:
Ennek a kapcsolatnak nincs jovoje.
Mi heti 4x 5x szexelunk.
4 eves kapcsolat.
En vagyok a no (32). Szerencsere a parom is hasonlo igenyu.
Amugy pont, hogy egeszseges!
25/33 anonim válasza:
Nálunk egyikünk se nagy igényű, de a kapcsolat első 4-5 hónapjában a napi 2 megvolt. Reggel is és este is. Kérdező, ha te az elején is csak heti egyszer kívánod, akkor ott inkább veled van a gond.
26/33 anonim válasza:
Szegény csaj sokáig nem lesz veled.Keres inkább magának egy csődört,vagy melletted kezelgetik majd.
27/33 anonim válasza:
Miért kell amúgy azért bántani, mert nem bagy a libidója? Amúgy párodtól függ, ha neki nem elég az annyi, akkor sajnos nem illetek össze. Azért próbálj vele kommunikálni.
28/33 anonim válasza:
Ha napi 10x akarna dugni és még a kukánál is elkezdi markolászni a tökörőidet... Na az, nimfománia!
Nem vagy te aszexuális? Evvel egyébként semmi gond, csak keress kifejezetten ilyen partnert.
Ez még bőven normális, én pl. akár naponta 1x is szexelek a partneremmel, amivel szerintem semmi gond.
30/33 anonim válasza:
Kapcsolat elején mindennap volt szex, később heti 2-3 ....pasim 51 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!