Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy az új barátnőm ennyit akar szexelni a kapcsolatunk elején?
35 éves vagyok párom 28.
Nagyon vonzó csinos vékony nő, nincs baj a vonzalommal de heti egynél több szex nem megy, ő meg minimum heti 2-3at akar...
Idióta vagy kérdező.
Egyrészt nem egészségtelen, másrészt mondtam már hogy idióta vagy?
A nimfomán nem itt kezdődik. Szerencsére bartnőmmel naponta kivánjuk, van hogy napi többször ha úgy jön ki.
"Gyakori szex egészségtelen"
Legfeljebb a gyakori gyakorizas egészségtelen, na de a szex pont nem
Veled van baj
Először azt hittem, hogy napi több menetet akar...
Persze ez egyéni, valaki 10 év után is mindennap akarja a párjával, másnak elég a havi 1 is evek után. De olyat is ismerek, ahol a csaj annyira nem kívánja (nem csak a párjával, de senkivel), hogy 1 éve nem volt szex, pedig huszonévesek. A pasi meg szereti, és elviseli, beletörődött (de kíváncsi leszek, hogy mi lesz később).
Na de visszatérve, az elején nem árt tisztázni, hogy kinek mennyi az igénye, és a heti 2-3 szex nem lenne elrugaszkodott. Sőt.
Egyrészt az oldal amit linkeltél 2009-es tanulmányról szól, ráadásul nem reprezentatív mintával.
Google a barátod, van tanulmány ami meg arról szól, hogy ha nem élsz szexuális életet és nem mazsturbálsz akkor nő a prosztata rák kockázata
Na akkor találd ki melyik az igaz.
Mindenesetre utóbbi tanulmányok frissebbek.
Ja és harmadrészt, még mindig idióta vagy.
Most már tuti, hogy troll vagy.
Ha nem, akkor ülj le egy székre, és gondolkozz el magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!