Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális hogy az új barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy az új barátnőm ennyit akar szexelni a kapcsolatunk elején?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok párom 28.

Nagyon vonzó csinos vékony nő, nincs baj a vonzalommal de heti egynél több szex nem megy, ő meg minimum heti 2-3at akar...

2021. aug. 23. 16:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
85%

Idióta vagy kérdező.

Egyrészt nem egészségtelen, másrészt mondtam már hogy idióta vagy?

A nimfomán nem itt kezdődik. Szerencsére bartnőmmel naponta kivánjuk, van hogy napi többször ha úgy jön ki.

2021. aug. 23. 17:00
 12/33 A kérdező kommentje:

10. igen épp olvasok

[link]

2021. aug. 23. 17:01
 13/33 anonim ***** válasza:
97%

"Gyakori szex egészségtelen"

Legfeljebb a gyakori gyakorizas egészségtelen, na de a szex pont nem

Veled van baj

2021. aug. 23. 17:01
 14/33 anonim ***** válasza:
93%

Először azt hittem, hogy napi több menetet akar...

Persze ez egyéni, valaki 10 év után is mindennap akarja a párjával, másnak elég a havi 1 is evek után. De olyat is ismerek, ahol a csaj annyira nem kívánja (nem csak a párjával, de senkivel), hogy 1 éve nem volt szex, pedig huszonévesek. A pasi meg szereti, és elviseli, beletörődött (de kíváncsi leszek, hogy mi lesz később).

Na de visszatérve, az elején nem árt tisztázni, hogy kinek mennyi az igénye, és a heti 2-3 szex nem lenne elrugaszkodott. Sőt.

2021. aug. 23. 17:02
 15/33 anonim ***** válasza:
97%

Egyrészt az oldal amit linkeltél 2009-es tanulmányról szól, ráadásul nem reprezentatív mintával.

Google a barátod, van tanulmány ami meg arról szól, hogy ha nem élsz szexuális életet és nem mazsturbálsz akkor nő a prosztata rák kockázata

Na akkor találd ki melyik az igaz.

Mindenesetre utóbbi tanulmányok frissebbek.

Ja és harmadrészt, még mindig idióta vagy.

2021. aug. 23. 17:05
 16/33 anonim ***** válasza:
87%
Remélem hogy troll vagy...
2021. aug. 23. 17:07
 17/33 A kérdező kommentje:
Ha segédeszközt veszek neki azzal szerintetek megbántom?
2021. aug. 23. 17:09
 18/33 anonim ***** válasza:
93%
Semmi gond, kérdező, biztos találsz olyat, akivel megegyeznek az igényeitek.
2021. aug. 23. 17:10
 19/33 anonim ***** válasza:
96%

Most már tuti, hogy troll vagy.

Ha nem, akkor ülj le egy székre, és gondolkozz el magadon.

2021. aug. 23. 17:10
 20/33 A kérdező kommentje:
Miért lennék troll, nem értem? ok lehet nem egyeznek az igények lehet túl kevés amennyit szeretnék de az élet nem szexből áll... nyilván keresek mást mert őt is 4 évembe került mire megtaláltam
2021. aug. 23. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!