Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igényes nők, tartanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igényes nők, tartanátok szerelmetek kedvéért évente egy igénytelen hetet vagy hónapot, amikor ritkábban tisztálkodtok és intenzívebbek az illatotok?

Figyelt kérdés

#intenzív #zamatos #Igényes/igénytelen #Zuhany szünet
2021. aug. 22. 18:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2021. aug. 22. 18:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Rosszul volnek ha budos lennek, ő meg ugy erne hozzam.
2021. aug. 22. 18:38
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Számomra ez undorító.
2021. aug. 22. 18:45
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, undorító
2021. aug. 22. 18:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nefürgyéé le, te vagy az? :))

Hogy kinél mi számít igényességnek, az egy kérdés, én pl. sosem sminkelek és simán kimegyek boltba melegítőben, de a naponta fürdés az alap dolog.

2021. aug. 22. 19:46
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
En nem tartom magam igenyesnek attol, hogy mosakszom. Ilyen egy hetet meg haboruban tart az ember.
2021. aug. 22. 19:59
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
neked ez intenzív illat? TE mocskos igénytelen tuskó ! menny el a rossz cgány telepre ott találsz olyanokat akik teljesítik vágyaidat !
2021. aug. 22. 22:22
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben kizárt. Nekem ilyen dolgokat nem bír a bőröm, ha nem tisztálkodok naponta. Azt sem bírom, ha nem moshatok hajat 4 naponta, tiszta seb a fejbőröm, úgy kimarja az izzadtság.
2021. aug. 22. 23:32
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, össze se jönnék olyan férfival aki ilyesmit vár el és ez jön be neki. Olyannal meg pláne nem aki ilyen igénytelen.
2021. aug. 23. 12:42
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem. Nagy néha, évi 2-3x kihagyok 1-1 napot, ha nagyon fáradt vagy beteg vagyok, de annál többet nem... akkor is azon a 2. napon már nem érzem a testszagomat... az nem illat nekem. Érzem, hogy igénytelen vagyok.

A pasi meg akkor keressen igénytelen nőt, ha izzadt-büdi testet akar szagolgatni... az nem úgy működik, hogy a haverok előtt mutogatom az igényes nőcit, de otthon legyen putris...

2021. aug. 23. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!