Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igényes nők, tartanátok szerelmetek kedvéért évente egy igénytelen hetet vagy hónapot, amikor ritkábban tisztálkodtok és intenzívebbek az illatotok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 22. 18:27
2/16 anonim válasza:
Nem. Rosszul volnek ha budos lennek, ő meg ugy erne hozzam.
5/16 anonim válasza:
Nefürgyéé le, te vagy az? :))
Hogy kinél mi számít igényességnek, az egy kérdés, én pl. sosem sminkelek és simán kimegyek boltba melegítőben, de a naponta fürdés az alap dolog.
6/16 anonim válasza:
En nem tartom magam igenyesnek attol, hogy mosakszom. Ilyen egy hetet meg haboruban tart az ember.
7/16 anonim válasza:
neked ez intenzív illat? TE mocskos igénytelen tuskó ! menny el a rossz cgány telepre ott találsz olyanokat akik teljesítik vágyaidat !
8/16 anonim válasza:
Teljes mértékben kizárt. Nekem ilyen dolgokat nem bír a bőröm, ha nem tisztálkodok naponta. Azt sem bírom, ha nem moshatok hajat 4 naponta, tiszta seb a fejbőröm, úgy kimarja az izzadtság.
9/16 anonim válasza:
Nem, össze se jönnék olyan férfival aki ilyesmit vár el és ez jön be neki. Olyannal meg pláne nem aki ilyen igénytelen.
10/16 anonim válasza:
Nem. Nagy néha, évi 2-3x kihagyok 1-1 napot, ha nagyon fáradt vagy beteg vagyok, de annál többet nem... akkor is azon a 2. napon már nem érzem a testszagomat... az nem illat nekem. Érzem, hogy igénytelen vagyok.
A pasi meg akkor keressen igénytelen nőt, ha izzadt-büdi testet akar szagolgatni... az nem úgy működik, hogy a haverok előtt mutogatom az igényes nőcit, de otthon legyen putris...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!