Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg megrökönyödnétek, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg megrökönyödnétek, ha párotok csak néhány naponta fürödne?

Figyelt kérdés

2021. aug. 10. 17:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem megrökönyödnék, hanem nem lenne a párom. De megnyugodhatsz, az ilyesmi még idejekorán ki szokott derülni az olyan jó szaglású emberek esetében, mint én.
2021. aug. 10. 17:38
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Fujjj.... Össze sem állnék ilyen emberrel. Remélem nem nő vagy 🤢🤢🤢
2021. aug. 10. 17:41
 3/14 anonim ***** válasza:
19%
Én olvastam van(nak) olyan nők, akik a szagos péniszre buknak.
2021. aug. 10. 17:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer az egyik ilyen kérdésre 1x màr beírtam , hogy "ne fürdjè le"

Vicces volt, volt egy rövid kellemes pillanatunk.

De a kèrdès màr akkor is bűzlött, mint ahogy most is.

De ha mègsem a bűzfètises troll vagy:

A pàrod francia? 🙄

2021. aug. 10. 17:48
 5/14 anonim ***** válasza:
Egyszer volt egy ilyen nőm, kiderult akkor fürdött amikor taliztunk, azaz hetente egyszer.... Eddig is tartott a kapcsolat.
2021. aug. 10. 17:53
 6/14 anonim ***** válasza:
81%

igénytelen ember nem volna a párom.

F

2021. aug. 10. 17:58
 7/14 anonim ***** válasza:
66%

hát ha más hibája nincs, akkor szimplán meg kell ereszteni a vizet és mondani hogy tessék fürdeni, innentől naponta kérlek!

aztán úgy is már rutinná válik.

szerintem azért egy férfi esetében előfordul ilyen, hogy nem olyan igényes, de ha amúgy normális, nem tart semeddig rászoktatni.

2021. aug. 10. 18:12
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Az egyébként átlagosan tiszta férjemnek volt egy ilyen időszaka, hogy 2 naponta tusolt és 3 hetente mosott hajat.

Borzalmasan viseltem. A végén 3 naponta cseréltem ágyneműt és kényszeresen mostam a ruháit. Akkor változott (vissza), amikor megmondtam, hogy nem lesz szex, ha nem fürdik le napi minimum 1-szer, és nem mos heti 2-szer hajat.

Szörnyű volt.

2021. aug. 10. 18:33
 9/14 anonim ***** válasza:
Fúj.
2021. aug. 10. 18:40
 10/14 anonim ***** válasza:
Napi mosdas. Zuhanyzas. De minden nap tiszta alvaz elol-hatul, honalj es lab. A kornyezetvedelem miatt lehet pl fogmosas, samponozas kozben vizet elzarni, nyitni, de tisztanak lenni.
2021. aug. 10. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!