Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyant aki hadilábon áll a tisztasággal vagy tisztálkodással, de síránkozik hogy nem kell senkinek?
Figyelt kérdés
2018. júl. 12. 09:43
1/12 anonim válasza:
Én egy olyan lányt ismerek, aki nem főz, nem takarít, a pasija csinál minden házimunkát még 8-10 óra munka után. A csajnak műkörömre meg divat szelfikre van esze, a mosatlan meg napokig állhat tőle a konyhába, mert nem szeret mosogatni (se).
A pasijának viszont így is megfelel...
2/12 anonim válasza:
Fujjjj ! A parom exe ilyen volt nő létére!!! Napokig nem furdott,zsiros haj stb.Na nem csoda ,h ex lett.Nincs kapcsolata most sem:/ de ugye ez nem csoda.Sokszor a parom szolt ra,h jo lenne ha furdene ,borotvalkozna mert igy nem nyul hozza.haaaaat.......en elsulyednek.
3/12 anonim válasza:
Igen, párom egyik rokona. Fürdés max heti egyszer, fogmosás kb soha, hajmosás ímmel-ámmal, dezodor nuku, és sír, hogy nem kell egy nőnek se :D
4/12 anonim válasza:
ha meglenne az alap higiénia sem kellene senkinek, mert itt minden magyar lány fúl jó nő és csak a legjobbat kaphatja az összes. (szarkazmus)
5/12 anonim válasza:
2 Csak aztán nehogy rólad is azt állítsa a párod, miután szétmentek, hú de jót nevetnék :-)
6/12 anonim válasza:
Rolam nem kell ezt allitsa mert en imadom a rendet a tisztasagot ,es alap nalam a napi ket tusolas;) Nyugodj meg:) 12 eve megfelel ez neki:))))
7/12 anonim válasza:
Nekem aztán igazán nem kell bizonyítsd, általában mindenkinél alap a napi 2 zuhi, ezért nem kell magad kiváltságosak érezned.
8/12 anonim válasza:
Én is találkoztam már igényesnek tűnő, de mikor jobban megismertem, igénytelen személlyel. Nem véletlen lett rövid időn belül az exem. A csávó elsőre rendezettnek tűnt, jó illatú parfüm, normális öltözettel. Aztán miután eltöltöttem vele az otthonában egy kis időt, kicsit megváltozott a véleményem. Nem akart este fogat mosni, tudta hogy megyek hozzá de arra nem volt képes,hogy a leborotvált arcszőrzetét letakarítsa a mosdókagylóról, arra hivatkozva,hogy az nem az ő dolga,hanem a bejáró nőé... na ezek után elment a kedvem az egésztől. Úgy gondoltam, nekem nem kell rózsaszirom az ágyra, meg ötcsillagos helyen vacsora, de azért egy alap szintű tisztaságot mindenki megérdemelne.
9/12 anonim válasza:
Sajnalom;))Akkori faj neked? H a parom exe? Igen az lett,ex mivel hiaba kerte,hogy adjon magara es takaritson,sz@rt ra.Ő kupis :)) ez volt a valasz!! Tisztesseges ferfi nem marad koszos ,igenytelen novel szerintem:)
10/12 anonim válasza:
Azok közt is van rengeteg akik kellenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!