Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből az egy esetből bármire következtetni?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel iszogattunk, nem is keveset, aminek csók majd szex lett a vége. De nem volt az igazi, a lány gyakorlatilag úgy viselkedett, mint egy guminő. Meg sem szólalt, még a nyögését is visszafojtotta, és hozzám sem ért. Elkezdtem kinyalni, majd a csúcs közelében szólt, hogy vegyem fel a gumit és tegyem be neki. A kapcsolatunk nem szexkapcsolatról szól, ez volt az első eset, de elég kiábrándító így. Le lehet vonni ebből bármilyen következtetést a jövőre nézve? A következő alkalom is ilyen lenne, vagy ez az alkoholra fogható?2021. aug. 22. 16:00
1/5 anonim válasza:
Idő kell hogy két ember összecsiszolódjon.
Ha vársz 5-10 alkalmat valszeg a jó irányba fog változni.
De lehet hogy nem ez csak tőle függ.
2/5 anonim válasza:
Vannak nők akik ilyen gyatrák az ágyban, akár józanul is.
Szerintem most mar nem lehet komoly akadálya hogy megnézd, miként működik vele a szex ha éppen józan
3/5 anonim válasza:
Mennyi idosok vagytok? Huszoneves csajnal meg elofordulhat, hogy keves es nem jo tapasztalata volt, es igazabol csak az onkielegitest elvezte.
Kiabranditonak kiabrandito, de ha mas szempontok jok lennenek, meg megprobalnam, errol van-e szo, es lathato-e javulas.
4/5 anonim válasza:
Nekem az járna a fejemben, hogy piásan hányszor csinálta ezt. Sok komolyságot ettől nem várnék.
5/5 A kérdező kommentje:
3) én 26, ő 25
4) azért ennek volt előzménye, nem két idegen voltunk, egy ideje már randizgatunk
2021. aug. 22. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!