Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az inceleknek még keservesebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az inceleknek még keservesebb lesz az életük Magyarországon, ha a kínai, afgán férfi tömegek elindulnak ide?

Figyelt kérdés

Így is több mint másfél millió incel él Magyarországon, akik nem tudnak barátnőhöz jutni. Hogy pontosan miért abba ne menjünk bele, lényeg ami a lényeg, hogy jelenles is bőven bőven nőhiány van.

De jön ugye a Fudan egyetem Kínából a 60 millió fiatal férfitöbblet hazájából, ezáltal boldog-boldogtalan kínai kaphat majd itt letelepedési engedélyt, Afganisztánból meg szintén csak férfiak fognak jönni, mivel az asszony csak maradjon otthon a francba. Eleve nem is házasodhat sőt rá se nézhet muszlim nő, nem-muszlim férfira, fordítva viszont semmi akadálya.

A magyar incelek élete tehát pár éven belül még siralmasabb, még kilátástalanabb lesz?

2021. aug. 21. 22:28
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
8%
10: Nekem az a tippem, hogy a kínai lányok ott lesznek Tinderen és matchelni fognak velem. A pénz nem érdekel senkit manapság.
2021. aug. 22. 00:17
 12/36 anonim ***** válasza:
82%

Kéne egy műsor, ahol a világ minden hírét incel szemszögből mutatnának be. A maga végtelenül szociopata, és beteg módján szórakoztató és tanulságos lenne.

Mit jelent az incelek péniszére nézve, hogy egyre feljebb mennek az olajárak?

A klímaváltozás miatti természeti katasztrófáktól, és szárazságtól többmilliónyi afrikai elvesziti az otthonát. Mennyire lesz ez tragikus hatással a magyar férfiak társkeresési problémáira nézve? Egyre több és több ember él mélyszegénységben, és ilyen ütemben egyedül, egy keresetből szinte képtelenség lesz fenntartania magát a minimálbéresnek. A következő évtizedben hány éves korában veszíti el az átlag férfi a szüzességét, ha ez így halad tovább?

Ha a világ teljesen darabokra hullik, káosz, háború és éhezés törik ki mindenhol, az negatívan hat-e majd az incelekre (csak a gépfegyver tulajdonos 1% kaphat nőt, akik Chad rosszfiuként magukhoz vonzanak minden puncit) vagy pozitívan hat majd rájuk (az anarchia beköszöntével senki sem akadályozza meg őket, hogy nőket raboljanak el, és erőszakkal bizonyítsák be, hogy az incelek igazából milyen rendes férfiak)?

Összességében: ne szenvedj,vagy ha szenvedsz, akkor azt magadban tedd, ha nem akarsz primitív spermaagynak tűnni.

2021. aug. 22. 00:25
 13/36 anonim ***** válasza:
85%
#12 HírTv-n sztem már van egy ilyen szegmens.
2021. aug. 22. 00:30
 14/36 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok incel, csak feltettem egy kérdést, hogy vajon mennyire lesz sanyarú az incelek helyzete itt pár éven belül, amikor a helyzet nyilvánvalóan romlani fog sokat.
2021. aug. 22. 00:36
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
A kínaiakkal csak javulni fog a helyzet. Egy 172cm -es kínai férfinak nincs párkapcsolati piaci értéke Európában, akármilyen gazdag.
2021. aug. 22. 00:44
 16/36 anonim ***** válasza:
28%

Az afgán harcosokkal kapcsolatban viszont más helyzet. Közöttük sok Chaddam kelendő lesz a nőknél.

Az meg egy vicc, hogy bár a nők kerülnek nagyon rossz helyzetbe a tálbik alatt, mégis csak férfiak jönnek most is.

2021. aug. 22. 00:46
 17/36 anonim ***** válasza:
82%
AKi ilyent leír, hogy "párkapcsolati piaci érték", azokat össze kéne gyűjetni és valamit csinálni velük :D
2021. aug. 22. 01:00
 18/36 anonim ***** válasza:
19%

17: Miért, szerinted nincsenek drasztikus különbségek a különböző emberek match számaiban Tinderen?

Ha a szerelem úgy működne, ahogy ti gondolnátok, akkor minden férfi nagyjából hasonló számú matchet kapna, mivel a nők kiválasztanák a hozzájuk illő hasonló gondolkodású férfiakat.

2021. aug. 22. 01:09
 19/36 anonim ***** válasza:
58%
17. Mit nem lehet érteni? Annak összessége ez, hogy mennyire vagy vonzó az ellenkező nem tagjainak szemében összességében. Mennyire vonzódnak hozzád az ellenkező nem tagjai, hányan és ők maguk milyenek. Ez egy egészen objektíven megnézhető, mérhető dolog. Bár hogy személyesen kinél miből áll össze az adott számérték, az változatos. Jöhet külsőből, vagy (inkább) férfiaknál még pénzből és személyiségjegyekből is. (Nőknél is létezik az utóbbi 2, csak ezek kisebb arányban érdeklik a férfiakat.)
2021. aug. 22. 01:16
 20/36 anonim ***** válasza:
96%
Kit érdekel a Tinder? Nem a világ közepe. Egyszer benéztem, és töröltem is.
2021. aug. 22. 01:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!