Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy rongyos pasi leszolitana az utcán mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
2021. aug. 21. 11:36
21/32 anonim válasza:
Bocs, elgépeltem. A bitcoin sem érdekel. Hozzám csak ne vágjon semmit.
22/32 anonim válasza:
Kérdező, neked őszintén, mi a bajod?
23/32 anonim válasza:
"Aki utcán szólítgat le, az nekem automatikusan tiltólistás. Ilyet csak az csinál, aki nagyon elkeseredett."
Egyik ismerősöm így ismerte meg a feleségét, ne általánosítsunk.:)
24/32 anonim válasza:
Nem vagyok rászoruló. Szóval nem igazán érdekel, hogy mije van, még a saját szüleim pénze sem kellett, nemhogy egy idegené. Én szabad akarok lenni, nem gazdag, főleg nen más által. Szóval csak rongyoskodjon ott, én addig elmegyek és keresek magamnak pénzt és újra és újra le fogom szarni, hogy ő ott tobzódik.
25/32 anonim válasza:
#23 Ki nem szarja le? Én meg máshol ismertem meg a férjem, szóval nem vesztettem semmit azzal, hogy nem ragadtam le az utcán enyelegni senkivel.
26/32 A kérdező kommentje:
Mert sok sikositot használsz, ezért nem szorult rá semmire.
De jobban jársz ha bitcoint vág hozzád mintha egy zsák húszezrest.
2021. aug. 21. 12:40
27/32 anonim válasza:
Meg sem állok az ilyeneknek. De utcán én eleve nem ismerkedem, legtöbbször rá sem nézek az emberekre, mert megtalál valami félkegyelmű.
28/32 anonim válasza:
A melós sràc az nettó 20 cm alatt? 😆
Akkor mèg meg is ütöm
29/32 anonim válasza:
érdekes , hogy a külföldi gold digger videókban mindegyik pénzre menő nő ugyan ilyen jelzőket használ a férfira amikor átverik ahogyan a válaszok közötti nők is reagáltak rá.. kicsit sem furcsa egybe esés ..
30/32 A kérdező kommentje:
Én még egész jól megúsztam. Nekem a feleségem akart lenni és gyereket akar szülni nekem úgyhogy én vagyok 50 ő 30. De amikor tájékoztattam, hogy csóró vagyok, akkor gyorsan visszalépett.
2021. aug. 22. 06:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!