Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-es skálán mennyire igénytelen az az ember, akinek egykor hófehér lepedőjén már piszkos sárgán kirajzolódik a lenyomata az ágyában?
Nekem a legelső barátom szülei voltak a legmegdöbbentőek. Te hogy ezek milyen mocsokfészekben laktak...
A ruhák szó szerint kimosva egy hatalmas nagy ládában feküdtek, mint vasalandó, de sose voltak kivasalva. A sok macskától mindenhol szőrcsomók, a papagályok miatt kikotort alom, a kutyák miatt bolha is csípett már meg.
Mosogatni alig, nagyon dzsuvás a ház, kívül is az állatok miatt sárnyomos a festés.
Barátomat is zavarta és ő amikor összeköltöztünk, pedáns is volt.
Egyszer randiztam egy sráccal és átsétáltunk az albijába, mert nálunk ott voltam szobatársam barátja és nem akartam zavarni.
Életen leghosszabb 4 órája volt az első buszig 😂😂😂 undorító volt az a hely is, a mostan edények nem fértek el a konyhában és a kádba rakták már őket, másztak rajtuk a legyek, ott ia frankón sárgás volt már a párna az ágyban. Mindenhol flakonok, zsepik, elviteles dobozok. 🤮 Leültem a konyhában az asztal egy tisztább pontjára, ahol épp nem ragadt és egy pohár vizet szorongatva beszélgettünk. Rákérdeztem, hogy mi ez és a lakótársára fogta, de én nem akarom elhinni, hogy ha nem akart volna ő is rendet rakni, ne ért volna el valamit. Komolyan vakaróztam azután a hely után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!