Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párkapcsolatok 80%a rossz akkor, minek akarja mégis mindenki minden áron?

Figyelt kérdés

A válások aránya 70% ha a maradék 30%nak csak a harmada rossz, akkor is el lehet mondani hogy a házas emberek 80% rossz kapcsolatban él.

Persze vannak nem házasok is, de kiindulási alapnak megteszi hogy ott mi a helyzet.

2021. aug. 17. 20:35
1 2
 11/20 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
A magam részéről nem tudom egyértelműen megmondani, hogy szerettem-e az illetőt, vagy csak egyfajta megszállottság lett rajtam úrrá... Azt sem tudom megmondani, hogy mégis mi motivált vele kapcsolatban. Van olyan, hogy megpróbáljuk a különbségeket áthidalni, megpróbáljuk a problémákat megoldani. És itt nagyon vékony a mezsgye a valódi szeretet, és a megszállottság között.
2021. aug. 18. 03:16
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert mielott rossz lesz, egy ideig jo szokott lenni.
2021. aug. 18. 06:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert tarsfuggok
2021. aug. 18. 08:16
 14/20 anonim ***** válasza:
84%
Talán mert nem abból indul ki mindenki, hogy sz@r kapcsolatban/házasságban lesz? Senmi nem úgy vág bele, hogy rossz lesz. Egyébként meg nem akar mindenki, minden áron meg pláne nem. De egy jó kapcsolat jobb, mint egyedül. Egyedül pedig jobb, mint egy rossz kapcsolatban. Nyilván nem könnyű egy jó kapcsolatot kialakítani, de ha az ember nem is törekszik rá, akkor nem is lesz.
2021. aug. 18. 08:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy kevés boldogságért cserébe bevállalják a rizikót. A válások nem az ismerkedés után 2 évben történnek, hanem később. Addig pedig van 2+ boldog éved. Nem gondolod?
2021. aug. 18. 20:52
 16/20 A kérdező kommentje:
15. Igen utána meg csinálják a gyereket hogy megmentse a kapcsolatott.
2021. aug. 18. 21:05
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem értelek, a sima párkapcsolatoknak meg a 90%-a végződik szakítással, amelyik nem, az házassággal. De nagyon kevés első párkapcsolat marad meg örökké.
2021. aug. 18. 21:12
 18/20 anonim ***** válasza:
16vagy az allami tamogatesert
2021. aug. 19. 09:03
 19/20 A kérdező kommentje:
18 Az se jobb, egy gyerek ugyan úgy ráfázik.
2021. aug. 19. 09:10
 20/20 anonim ***** válasza:
60%

Van egy olyan réteg is aki állandó szexpartnert keres és azt hiszi így olcsóbban megússza.

Van nő aki a gyerekezéshez keres pasit....stb

"vagy az allami tamogatesert"

Hét igen [link] És tényleg.

Hát sok sikert. Nekem spec erre nincs időm.

Most is dolgozni megyek. A pénzemet meg szeretem magamra költeni.

2021. aug. 19. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!