Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit jelentenek számotokra a következő dolgok, kifejezések?
1.) Kapcsolat
2.) Társ
3.) Férfi - Nő
A válaszaitok alapján lehet, hogy rátok írok - folytatni a kifejtést. Ha nem szeretnétek Privátot írjátok oda azt is kérlek.
30f

1. Vele járok nem tudni mit hoz a jövő, szállíngózó egyuttervezések ugyan akadnak de valojaban 50%-os csak minden
2. Akivel haladok fejlodok aki engem épít es en is jó építő hatássala vagyok rá, ketten egyuttes erővel célokat érunk el, egy egység vagyunk, ha mukodik a csapatmunka akár családi fészek hosszabb jövő esélyes is a dolog
3.szex

Kapcsolat - önmagad feláldozása egy semmiért
Társ - olyan nincs igazából, önmagadra számíthatsz az életben csak
Férfi-nő - örök küzdelem egymással, mert a nők már megvannak férfiak nélkül is
26N

1. Véd- és dacszövetség, szerelem, elköteleződés, kiteljedés, támogatás
2. Valaki, akivel mindig számíthatunk egymásra, aki mellett önmagunk lehetünk.
3. Erre elég nehezen tudok mit írni. Ha párom van, akkor nekem egyetlen férfi létezik, mindenki másnak megszűnik a neme. Nem hiszek a nemi szerepekben (nyilván van egy biológiai dolog, amit csak egy (biológiailag) nő tud megtenni, vagyis a szülés, de ettől tekintsünk el), meg az ilyen (szerintem) túlmisztifikált dolgokban, mint nőiesség megélése...
Mielőtt megválaszolom, hogy írhatsz-e privit vagy sem, milyen kifejtésről lenne szó, és miért?

Kapcsolat:
ideálisan: együtt élni az életet a legjobb barátoddal, akivel mindent megbeszéltek, őszinték vagytok, szeretitek és támogatjátok egymást.
reálisan: jön egy bevállalósabb nő, és vége mindennek
Társ: akivel a fenti megvalósulhat
Férfi-Nő: felesleges szétszedése az emberiségnek. Mikor valaki a saját személyes hibáit a nemével magyarázza. Férfi a haverokkal, nő a csajokkal beszél meg mindent, csak pont egymással nem. Mindenki ellenségnek akarja beállítani a két nemet, aztán várják, hogy együttműködjenek.
Nem kell privát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!