Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy szép barátnő privilégium/l...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép barátnő privilégium/luxuscikk vagy minden csak attól függ mennyire vagy kedves, normális fiú?

Figyelt kérdés

Direkt írtam fiút, mert nem akarom, hogy férfi jelző alatt itt mindenki megint a manapság oly tipikus +180-as, sportos, jóképű, gazdag, önálló, karakteres és sikeres embert értsék.

Arra keresem a választ, hogy akinek szép, csinos, érzéki barátnője/felesége van az csakis a jó adottságainak (vonzó test, jóképű arc, izmos méretes farok, sikeres karrier) köszönheti-e (amelyeknek valljuk be a drasztikus többsége születéskor predesztinált) vagy bárkinek lehet érzéki, szép, szexis barátnője, ha eleget tesz érte akár full átlag alatti adottságokkal is viszont mindeközben kedves, rendes, hűséges, aranyos és erkölcsös személyiség, aki megtudja adni a lánynak a lelkibékét?

2021. aug. 15. 13:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezeknél a fasziknál a kedvesség, normálisság = nyalizok a jó nőknek egy kis szánalomszex reményében.
2021. aug. 16. 12:29
 22/26 anonim válasza:
79%
Az a probléma hogy bizonyos emberek úgy gondolkodnak hogy aki nem néz ki jól az biztos kedves, normális ilyen olyan stb. Vannak szintek ezt jó lenne realizálni. Ha sokmindeben vagy átlagon aluli akkor miért választani téged egy sokmindenben átlagon felüli nő? Kaphat sokkal jobbat. Nem úgy működik a világ hogy aki jóképű komoly egzisztenciával meg minden az nem lehet kedves meg rendes. Fogadjátok el hogy léteznek csávok 185+ magasággal jó testel amibe bele tették az energiát lehet hogy jóképűek is és ezen felül rendesek és okosak. És ha egy szép érzéki okos nő megkaphatja őket akkor miért választana rosszabbat. Jó lenne ezt megérteni. Legyen tisztába mindenki saját magával ne 3 szintel feljebb keresgéljen.
2021. aug. 16. 15:08
 23/26 A kérdező kommentje:
#22: De sz*r érzés!!! Depressziót okoz egy férfinek, ha nem lehet szép, csinos barátnője. Én már az vagyok emiatt.
2021. aug. 16. 19:56
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
23: és szerinted a rondácska Katinak nem depis érzés, hogy nem őt keresi Ryan Gosling tartós kapcsolatra? Vagy az ő depikéje az nem annyira fontos, mint a tied, mert te férfi vagy?
2021. aug. 16. 20:00
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

23

De sz*r érzés!!! Depressziót okoz egy NŐNEK, ha nem lehet GAZDAG, JÓL KINÉZŐ PASIJA. Én már az vagyok emiatt.

2021. aug. 16. 20:12
 26/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne haragudj, de kit érdekel, hogy depressziós vagy attól, hogy nincs számodra tökéletes párod? Egyrészt ez a "probléma" mindkét nemet érinti, másrészt ez olyasmi, amin csak te tudsz javítani. Ja, vagy majd a nők lemondanak minden igényükről miattad? Jó vicc.
2021. aug. 21. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!