Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikropénisszel van esélyem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikropénisszel van esélyem, hogy barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

2021. aug. 15. 06:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
A randiaid hány százaléka fuccsol be az első szex után, és hány százaléka előtte?
2021. aug. 15. 06:27
 2/15 anonim ***** válasza:
93%
Persze, vannak csajok akiknek ez gondot okoz de vannak akiknek abszalut nem
2021. aug. 15. 06:38
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Az mekkora?
2021. aug. 15. 07:13
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha találsz egy olyan lányt akinek a szex annyira nem igazán fontos akkor van, csak az a kérdés hogy vajon mennyi ilyen lány van az országban?
2021. aug. 15. 07:13
 5/15 anonim ***** válasza:
71%
Elég sok!
2021. aug. 15. 07:18
 6/15 anonim ***** válasza:
97%
Kompenzálj mással! Humor, egzisztenci, intekkigenci
2021. aug. 15. 07:28
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én meglepődtem, hogy a kis ceruzámmal is képes voltam olyan szépen rajzolni, hogy az a másiknak tetszett. De! A vastagság hiánya sokkal többet jelentett az én esetemben, mármint nekem nem volt annyira jó.
2021. aug. 15. 07:29
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nőt keress, akinek nem nagyon fontos a szex, mert az meg tud maradni majd melletted nagyobb eséllyel. Mondjuk ha meg neked fontos a szex, akkor az úgy szívás, mert ha olyan nőt keresel, akinek szintén, az biztos nem fog tudni megmaradni melletted.
2021. aug. 15. 07:35
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne keseredj el, engem pl egyáltalán nem zavarna az, ha kicsi a partner pénisze.

Persze vannak elvárásaim az ágyban, és ha behisztizel mikor előkerül a vibrátor, akkor tényleg nincs sok esélyed.

2021. aug. 15. 07:53
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
Az a baj, hogy a kis p*ccsel általában együtt jár az önbizalomhiány, kisebbségi komplexus, megfelelési kényszer és egy hatalmas adag kompenzálási vágy. Ezeket meg nem bírják az emberek, szóval először is fogadd el valahogy magad, találd meg az értékeidet és úgy talán sikerülhet.
2021. aug. 15. 08:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!