Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 éves férfi tényleg örüljön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 éves férfi tényleg örüljön hogy még jut neki nő és ne válogasson?

Figyelt kérdés

2021. aug. 14. 11:31
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

20. Nem, azt azt jelenti, világi bunkók. Ne kezdjünk már azon vitázni, hogy egy emberi gesztus ma már nem fontos. Létezik a ctrl-c, ctrl- v. Ha valaki áldozott 10 percet az életéből rám, írt nekem egy értelmes levelet, akkor az a minimum hogy megköszönöm neki, és legfeljebb közlöm hogy nem őt keresem, további sok szerencsét kívánok neki. Mondom ezt oltári bunkó és senkiházi, embertelen ronda, taszító leprás férfiként. Még jó hogy a nők a szuper intelligencia földi helytartói.

Jaaa, értem! Felső kategóriás nőként felmentést kap mindenki az emberi viselkedésből.

2021. aug. 14. 23:22
 22/39 anonim ***** válasza:
21 Az a te bajod, hogy felső kategóriás nőkre írsz rá, minek állnának ők szóba veled? Amikor ezren írnak rájuk elvileg? Én mindenkinek válaszolok, de én nem vagyok prémium kategóriás nő. Hát ez van.
2021. aug. 14. 23:26
 23/39 anonim ***** válasza:
Félreértettél. Minden nő felsőkategóriásnak gondolja magát, a viselkedésük erről ad bizonyságot. Ha érdekel az igazság, már bőven a saját szintem alá lövök, ezt értsd minden téren. Már kíváncsi vagyok, mi az a szint, ami megszán egy "Húzz a francba" válasszal! Én már ennek is nagyon fogok örülni!
2021. aug. 14. 23:34
 24/39 anonim ***** válasza:
És ha az a 40 es férfi csak tanár, de nem ronda tuskó, nem ápolatlan elhízott alak?
2021. aug. 15. 11:34
 25/39 anonim ***** válasza:
Én negyvenes tanárnőként szívesen összejönnék kollégával, de én dundi vagyok most. Szóval azért mert tanár valaki, még lehet párja, az más kérdés, hogy az illetők bejönnek-e egymásnak.
2021. aug. 15. 11:54
 26/39 anonim ***** válasza:
Kor nem számit
2021. aug. 15. 11:57
 27/39 anonim ***** válasza:
Én 50 vagyok, de 40 nek nézek ki, jól tartom magam
2021. aug. 15. 11:59
 28/39 anonim ***** válasza:
69%
40 évesen váltam. Még javában erőm teljében voltam,és az őszülő halánték is jelentős vonzerőt kölcsönzött. Sajnos(?) nem sokáig válogathattam, mert hamar elkapták a tökömet.
2021. aug. 15. 14:48
 29/39 anonim ***** válasza:
42%
El tudom képzelni azt a hatalmas válogatást! 😂 Hmmm, nem is tudom... Ms. Arizona legyen, vagy inkább a 2016-os Európa bajnok fittness királynő? Esetleg a Balaton szépe, vagy a múlt havi Playmate? 😂😂😂
2021. aug. 15. 17:11
 30/39 anonim ***** válasza:
73%
Csak ha ronda és meg beszélni sem tud, egyébkent a legszebb ferfikor a 30 tol 50 évesekig válogathat 😊 Nőként írom😊
2021. aug. 16. 08:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!