Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért félek a férfiaktól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félek a férfiaktól?

Figyelt kérdés

Elméletileg okom nem lenne rá. A családi hátterem rendben van. Habár apukám sosem dicsért, rosszul sem bánt velem (mindig nővéremért van oda, nagyon okos lány, így nem csoda). Nem megyek el randizni, mert mi van, ha kínos vagyok, illetve nem merek nagyon a férfiak szemébe se nézni. Fogalmam sincs, miről tudnánk beszélgetni és félnék, hogy később nem merne felvállalni, olyan ciki vagyok. Nem vagyok szép az biztos, de még mindig bízom benne, hogy ez nem számít (annyira).

Egy kicsit el vagyok keseredve, mintha egy utolsó bányarém lennék.

Miért félhetek a férfiaktól?

18/L

2021. aug. 12. 18:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj tőlük. Mindenkinek más tetszik ;)
2021. aug. 12. 18:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Igazi helyi pszihológust kívánó kérdés

Mindjárt elkezdenek elemezgetni, de most talán lenne is értelme

Valami tényleg félrement benned a középsulis időszakban hogy így odavan az önbecsülésed.

Aggódni nem érdemes, túl ronda nem lehetsz, előbb-utóbb minden nő elkel, s még a normálisabb férfiakat sem kell kizárnod

2021. aug. 12. 18:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy kérdező?
2021. aug. 12. 18:29
 4/11 A kérdező kommentje:
52 kg vagyok és 165 cm. Ez miért fontos?
2021. aug. 12. 18:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt akarta megtudni, hogy bálna vagy-e és rádírjon-e :D
2021. aug. 12. 18:34
 6/11 anonim ***** válasza:
62%

Á az ilyen még csak nem is kövér, csakis önbizalomhiányos

Bezzeg a kövérekbe hogy szorul sokszor annyi önbizalom nem is értem ezt?

2021. aug. 12. 18:53
 7/11 anonim ***** válasza:
46%
Igen 5-ös jól látja a helyzetet. 4-es voltam. Kérdező, testalkatot a vékony,normál határán van, úgyhogy azzal nem lehet gond, hacsak nem titkoltál el + 5 kilót.
2021. aug. 12. 19:38
 8/11 A kérdező kommentje:

Nem, igazából most fel vagyok hízva, mert nyaralásból jöttem, és felcsúszott 2 kg.

De még mindig az érdekelne, vajon mi okozza a férfiak iránt való félelmemet.

2021. aug. 12. 19:45
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Hol a fenében vannak ilyenkor az önjelölt pszihiáterek?

Nem értem, hát akkor átnézem a helyzetedet én!

Családi okok miatt benned egy komoly önbizalomhiány lépett fel, ami miatt nem voltak sikereid középiskolában sem.

Tapasztaltam magam is hogy a zárkózott lányok ott sem voltak vonzóak, sem kezdeményezőek, így abban a környezetben gyakran lelkileg padlóra kerülnek.

De most hogy 18 vagy nyilván egy új környezetbe kell/kellett kerüljél, és új lehetőségek nyíltak/nyílnak a számodra.

Bányarém nem vagy, ezt valahogy el kéne felejtened, próbálj valamit változtatni magadon ami tetszik saját magadnak: ez lehet frizura, ha nagyon bejön akàr tetkó és piercing is, vagy akár valami csinos ékszer, bármi ami segít szebbnek láttatni magadat.

Aztán kezdj el csak barátkozni, nem pasizni, csak úgy beszédbe elegyedni fiúkkal, azokkal akik a legbarátságosabbak veled.

Szép lassan tudod leküzdeni a félelmedet velük kapcsolatban

A családban nem tudom mit lehet kezdeni ha apád tényleg lenéz téged, az gáz nagyon, de ha nem akarsz pszihológust, akkor próbáld ezt vele személyesen megbeszélni.

Talán tudatni kéne vele mennyire bántó a viselkedése.

A tindert is kipróbálhatnád, előnyösebb képekkel valami biztos összejön, ha másra nem egonövelésre jó az is.

Részemről ennyi amit tanácsolni tudok, ha kitartóan dolgozol a problémádon, idővel biztosan lesz sikered, ami megadja az önbizalmat is, amire neked szükséged van

2021. aug. 12. 20:08
 10/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nagyra értékelem a részletes válaszodat! Köszönöm, hogy időt szántál a problémámra és komolyan vettél, az előző kommentek után azt gondoltam, hogy eltrollkodják a kérdésemet.

Viszont reflektálva a Tinderes javaslatodra: sajnos rólam lehetetlen jó képet készíteni. De ezen már én is gondolkodtam.

Tényleg köszi!

2021. aug. 12. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!